LARISA BĂRCUI: Ghibu a câștigat Balul Balurilor! AUDIO+VIDEO

După cum majoritatea dintre voi știți, în data de 29 martie a avut loc Balul Balurilor, câștigătorii ediției din acest an fiind colegii noștri, Casian și Romina.

ROMINA SI CASIAN

Romina şi Casian

Au fost șase școli: Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu, Colegiul Național Iosif Vulcan, Colegiul Național Emanuil Gojdu, Colegiul Național Octavian Goga (Marghita) și Liceul Teoretic Onisifor Ghibu.

Balul s-a desfașurat la Solay, iar tema a fost Change the story.

Liceul nostru a fost reprezentat de Romina Suciu și Casian Konyari, iar mentorii acestora au fost Ioana Borodan (10C), Carina Groza (10C) și Oana Nicoruț (11A).

Cei doi consideră că momentul lor a decurs foarte bine și totul a ieșit așa cu au dorit, fiind plăcut surprinși de această victorie și foarte mândri că forțele le-au adus premiul cel mare.

Aceștia au fost susținuți de către familie, prieteni, colegi, profesori și de cea mai tare galerie.

Concurența a fost imensă, dar cei doi au dat tot ce-i mai bun pentru a prezenta cel mai reușit moment și a nu dezamăgi.

„Nu ne așteptam să câștigăm, dar ne-am dorit foarte mult acest lucru, iar atunci când am auzit că noi am câștigat Miss și Mister Bihor, am fost foarte fericiți”, afirmă Romina.

„Eu cred că, față de celelalte echipe, am avut și umor, făcând publicul sa zâmbească”, ne mărturisește Casian.

Romina susține că „în plus față de ceilalți nu cred că am avut nimic special, cu excepția perseverenței și voinței. Eram conștienți că acum suntem față în față cu cei mai buni dintre cei mai buni, iar reușita noastră poate fi adusă doar prin acel ceva care să fie wow și așa a și fost.”

Casian s-a înscris la Balul Bobocilor la insistențele colegilor săi, iar Romina a fost încurajată de părinții săi să se înscrie la preselecții – ambii sunt fericiți că într-un final au făcut-o.

„Cu Romina m-am distrat de minune, ne înțelegem foarte bine și mi-a făcut placere să îi fiu partener !”, declară Casian.

„Eu și Casian ne-am înțeles foarte bine pe tot parcursul timpului petrecut împreună”, admite Romina.

Cât despre planurile pe viitor, Casian vrea să se implice în cât mai multe activități de voluntariat, iar Romina dorește să își forțeze limitele.

suporteriCasian le transmite viitoarelor generatii de boboci: „Bafta! Cei mai buni să caștige și să lupte pentru ceea ce își doresc! Nu exista nu pot, numai nu vreau”
„Pe viitorii boboci îi sfătuiesc să participe la tot felul de activități, pentru că doar așa se vor putea autodepăși. Și își vor da seama că pot mai mult decât credeau”, ne spune Romina.

LARISA BĂRCUI barcuigiorgiana@gmail.com

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: