NATALIA CHIŞ: «The Punisher», sezonul doi

The Punisher este un serial bazat pe benzile desenate cu același nume. Personajul principal, Frank Castle, jucat de actorul Jon Bernthal, face parte din lumea Marvel. Steve Lightfoot este scenaristul și producătorul executiv al serialului.

punisher

The Punisher logo

The Punisher a debutat în sezonul 2 din Daredevil ca personaj negativ, unde am aflat ce s-a întâmplat cu familia lui, aceasta fiind victim colaterală a unui schimb de focuri intre trei bande rivale. Frank Castle, tulburat de cele întâmplate, luptă pentru dreptate, eliminându-i pe toți cei vinovați de moartea familiei sale.

Debutul a fost un success în 2017, Netflix și Marvel oferindu-i acestuia primul sezon, în care povestea lui Castle continuă in New York unde acesta descoperă o organizație criminală și apelează la alter-ego-ul lui, The Punisher, pentru a face dreptate.

Lucrurilevorlua o întorsătură gravă pentru Castle atunci când află despre o conspirație în care este implicat prietenul și colegul său, Billy Russo (Ben Barnes). Cu un trecut împreună în trupele speciale, Billy și Castle încheie primul sezon cu un conflict sângeros al cărui rezultat il lasa pe Billy cu răni grave într-un spital, iar The Punisher este dat dispărut.

De-a lungul primului sezon, Karen Page (Deborah Ann Woll) și fostul său coleg din armată, Curtis Hoyle (Jason R. Moore), care conduce acum un grup de support pentru foștii soldați, sunt de partea lui Castle, pe frontal advers fiind polițista Dinah Madani (Amber Rose Revah) pe urmele lui The Punisher pentru a face dreptate.

The Punisher forțează limitele violenței, care îi sunt permise din plin pe Netflix.

Psihicul anti-eroului principal este pus sub lupă destul de detaliat și, în ciuda naturii sale extrem de violente, Frank Castle e creionat ca fiind mult mai mult decât un simplu criminal.

 

Al doilea sezon a apărut în data de 18 ianuarie 2018, difuzat pe Netflix în toată lumea. Serialul a primit 8,6/10 stele pe IMDb (este o bază de date pe internet, cu informații despre filme, cineaști și jocuri video), fiind foarte apreciat de public.

Acest serial arată că mai este loc de idei noi pentru filmele și serialele din domeniul comicbook , venind cu o poveste bine realizată, plină de acțiune și personaje notabile.

NATALIA CHIŞ

image002

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: