ȘENDRUȚIU & FĂȘIE: Nina i-a adus Sebastinei succesul

Cu toţii poate ştiţi că în data de 6 decembrie a avut loc a doua ediţie a concursului de monologuri dramatice Star din bibliotecă.

La acest concurs au participat cinci elevi ai liceului nostru, şi anume Andrei Călinescu, Alexandra Neag, Oana Vaida, Diana Vanţa şi nu în ultimul rând, Sebastina Papai, castigătoarea Star din bibliotecă la votul publicului.

sebastina

SEBASTINA PAPAI

Sebastina ne-a acordat un scurt interviu la solicitarea noastră, cu privire la experienţa trăită la acest concurs.

Pentru ea, pe langa un concurs de monologuri, Star din bibliotecă a fost un eveniment ce a pus in valoare talentul teatral al tinerilor pasionati in acest domeniu: „A fost o competitite in primul rand cu noi insine, si mai apoi cu ceilalti concurenti”.

Tinand cont ca tot ceea ce a facut a fost facut cu drag si pasiune, premiul intai a insemnat pentru ea o validare a faptului ca, atunci cand faci ceva cu placere, totul devine mai relaxant.

A muncit impreuna cu profesoara ei de teatru, doamna Elvira Rambu, si a repetat alaturi de colega ei, Alexandra Neag, carora le multumeste pentru sfaturile si rabdarea pe care au avut-o.

Sebastina ne spune ca nu a depus o munca acerba, de vreme ce a facut totul cu drag, probabil si din pricina faptului ca a empatizat cu personajul pe care l-am interpretat: „Joc cu placere, scena ma imbata si simt ca sunt frumoasa” .

diploma

A preluat sentimentele pe care Nina, personajul interpretat, le-a simtit la spectacolele si concursurile la care a participat.

Castigatoarea a jucat rolul Ninei din Pescărușul de A.P. Cehov, iar personajul l-a ales in urma indrumarii domnului profesor Alexandru Popoviciu.

În final, Sebastina îi îndeamnă pe participanţii ediţiei viitoare să nu aibă nicio reţinere în a încerca scena şi le doreşte să aibă parte de un personaj care să li se potrivească şi pe care să îl transpună în faţa publicului cu toată sinceritatea.

ROBERTO ȘENDRUȚU, CASIAN FĂȘIE

casian si roberto

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: