«Porţi Deschise» pe decembrie e dedicată Centenarului

La începutul acestei săptămâni a ieşit de la tipar ediţia lunii decembrie a revistei Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, intitulată «Porţi Deschise».

porti02

Foto: arhiva personală Antonia Tăşnade

Acest numar este dedicat in mare parte Centenarului României, cele mai multe articole fiind semnate de profesori din liceul nostru: prof. Luminiţa Feşnic, prof. Simona Derecichei, prof. Alexandru Popoviciu şi prof. Adrian Tencuţiu, care ne prezintă istoria Imnului Românesc.

Multi dintre voi ati participat la lansarea cartii Bisericile de lemn din Tara Beiusului, iar daca doriti sa reveniti asupra subiectului, gasiti la pag. 20-21 un articol redactat de prof. Sándor Lilla Adel.

Cei interesati de proiectul Erasmus, Dimensions of European Cultural Heritage KA229, recent castigat de scoala noastra, gasiti o prezentare detaliata a acestuia in limba engleza, semnata de prof. Lucia Cighir, initiatoarea acestui proiect (pag. 34-37).

La paginile 46-47, 100 de elevi si profesori din scoala noastra si-au însumat gandurile despre România, la 100 de ani de la Unire.

Numărul este realizat de un colectiv de profesori si elevi, condus de prof. Lazar Laura si Sándor Lilla, redactori-şefi.

porti01

Foto: Antonia Tăşnade

Porti Deschise costă 19 lei, dar în prezent stocul este epuizat. Dacă cererea va fi mare, se vor tipări încă 50 de bucăţi, care vor putea fi achiziţionate de la prof. Laura Lazăr.

ANTON IA TĂŞNADE, DENISA SOUTIUŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: