DARIUS RUGEA: Influențele artiștilor şi pasiunile lor

Numele lui este Florin Lascu, e un orădean pasionat de vestimentaţie, absolvent al Liceului de Arte. Lucrează şi-și dezvoltă pasiunile momentan online şi pe anumite reţele de social-media, având în minte multe proiecte care vor prinde contur abia după ce va absolvi în cadrul agenţiei MMR.

florin01

FLORIN LASCU

„Ca orice alta persoana, imi place sa petrec timpul in mare parte a zilei pe retele de social-media. Principala mea sursa de inspiratie despre atitudine, stil, fashion sau chiar o viata sanatoasa vine din partea Instagram-ului, petrec una, doua, chiar si trei ore acolo, vizualizand ceea ce ma pasioneaza cel mai mult, arta in general.

CITEȘTE ȘI: Popularitatea în pas cu modelling-ul

A fi un influencer… Nu trebuie sa postezi cazuri de ajutor in legatura cu anumite persoane sau chiar ceva asemanator, un influencer bun influenteaza oamenii prin atitudinea sa, prin gesturile sale si, nu in ultimul rand, sa creeze un panou din care vizitatorii sai sau chiar si alte persoane sa poata lua ca pe un exemplu media.

Desigur, fiecare dintre noi poate fi un influencer bun, care sa fie mandru si sigur pe el de ceea ce face, dar trebuie sa ai in vedere cum influentezi lumea, pentru ca ei, acesti follower, sunt practic vizualizarile tale in timp real si sunt mereu acolo.

Pornind de pe o platforma, ramurile pot fi extrem de multe,acestea fiind, de exemplu, influencer stil de viata, designer, antreprenor, blog personal, dansator si multe altele, fiecare dintre acestea sunt ramurile prin care mai multi influenceri merg pentru a creste, deoarece capata cunostine in domeniu sau de care se mandresc, cu siguranta.”

florin02

Q & A

REPORTER: Cum ai început?

FLORIN: Am inceput sa practic asta in urma cu aproximativ doi ani, merg spre partea de stil vestimentar si pe energiile pozitive ale oamenilor, spre a deveni cat mai bun in ceea ce fac; bineinteles, doar prin munca putem deveni mai buni.

Am inceput acest stil de viata – si aici ma refer strict la style – atunci cand mai multa lume m-a intrebat „merge bluza asta cu acesti pantaloni?” Mi-am dat seama ca de fapt aceasta intrebare m-a facut sa imi dau seama de potentialul meu in acest domeiu si, sincer, nu regret nici-o secunda!

 

REPORTER: Cum ai reușit sa fii fotomodel?

FLORIN: De mult mi-a placut zona asta a fashion-ului si, vazand afisul, am zis ca este o oportunitate pe care nu trebuie sa o dau uitarii. Prin rabdare si munca, pot spune ca m-am modelat din toate punctele de vedere, sunt un model care a progresat extrem de mult, dar care mai are de invatat.

florin03

REPORTER: Ce părere ai despre directorul agenţiei?

FLORIN: Molan Marius e o persoana care stie ce are de facut, stie ce vrea de la viata, capabil sa duca un proiect pana la bun sfârșit. Din punctul meu de vedere, este un om deosebit!

Foto: arhiva personală Florin Lascu

Sunteţi aşteptaţi pe pagina sa de Instagram (oneflorin) şi pe Facebook Lascu Florin.

a consemnat DARIUS RUGEA

darius rugea

DARIUS RUGEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: