ADELINA CRIȘAN: Jurnalismul mi-a adus o mulțime de prieteni. VIDEO

Ce este jurnalismul pentru mine? Jurnalismul a fost o materie foarte interesantă, care m-a învățat să fiu mai deschisă, să comunic mai liber, să mă exprim mai frumos.

Timp de patru ani, cât timp am făcut această materie, am intervievat o mulțime de personae, care au fost mereu mulțumite de produsul final. După această experiență, mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Nu puteam să mă dedic dacă nu aveam un profesor care să se dedice cu toată ființa lui, care pune suflet în tot ceea ce face. Dacă ar fi să fiu din nou la început de drum, tot această secție de filologie – jurnalism aș alege.

Cu ajutorul domnului profesor am excelat, fiecare material care urma era mai bun decât cel făcut înainte. Emoția care era asupra mea când așteptam reacția persoanei intervievate nu o să mi-o poată oferi nimic și bucuria care mă înconjura când primeam o reacție pozitivă nu o poate înlocui nimic.

Pe tot parcursul liceului, jurnalismul a fost o materie de bază pentru mine și nu regret nici măcar un minut din acele ore.

ADELINA CRIȘAN, filmare şi editare: FLORIN MIHOCAŞ

adelina crisan

ADELINA CRIŞAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: