În dialog cu regele fotbalului românesc: „Totdeauna viaţa e o luptă, o competiţie, contează să concurezi!”

Revenind cu mini-interviurile, de data aceasta este vorba de regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, cu care am avut un dialog cu ocazia evenimentului „Uniţi pentru Mihai”, ţinut în Oradea, în 26 mai.

GHEORGHE HAGI este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi în Europa anilor ’80 şi ’90 şi cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Fanii lui Galatasaray l-au numit „Comandante” (Comandantul) şi românii îi spun „Regele”. Supranumit „Maradona din Carpaţi”, Hagi este considerat un erou în România. A fost numit Fotbalistul român al anului de şapte ori şi este privit ca unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale, recunoscut pentru dribling, tehnică, viziune, pase şi finalizare. Hagi a jucat pentru Naţională la trei campionate mondiale şi trei campionate europene. A avut 125 de prezenţe pentru România şi este pe prima poziţie a marcatorilor cu 35 de goluri. În cariera sa a evoluat la Farul Constanţa (1982–1983), Sportul Studenţesc (1983–1987), Steaua Bucureşti (1987–1990), Real Madrid (1990–1992), Brescia (1992–1994), Barcelona (1994–1996) şi la Galatasaray (1996–2001). Cariera de antrenor a început-o la Naţionala României (2001). A continuat la Bursaspor (2003–2004), Galatasaray (2004–2005, 2010-2011), Poli Timişoara (2005–2006),  Steaua Bucureşti (2007). În prezent el este antrenorul echipei Viitorul Constanţa, echipă pe care o şi patronează.

Hagi ne-a declarat că a venit la eveniment pentru a face ceea ce a făcut toată viața: va juca un meci de fotbal.

hagi

Gheorghe Hagi, talonat de subsemnaţii

Principalele sale declaraţii:

DESPRE MIHAI: „O persoana pozitivă, o energie, o putere, o ambiţie extraordinară!”

DESPRE ACADEMIE: „Noi doar îi susţinem, în rest conteaza talentul şi ambiţia lor!”

DESPRE SPORT ŞI VIAŢĂ: „Sportul te face să fii puternic, îţi dă o mentalitate sănătoasă, de a şti să trăieşti în comunitate!”

MESAJ PENTRU ORGANIZATORI: „Binele totdeauna bate răul, totul stă în putere!”

Reporter: ANDRADA TIMAR

Filmare şi editare video: ALEX BOT

 

 

 

Advertisements

One comment

  1. Pingback: În dialog cu regele fotbalului românesc: „Totdeauna viaţa e o luptă, o competiţie, contează să concurezi!” — LOGO paper – „Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: