În dialog cu George Ogăraru: „Dincolo de terenul de fotbal există o viață!” VIDEO

După cum v-am promis, revenim cu mini-interviurile pe care ni le-au acordat câțiva dintre fotbaliștii de elită ai României, aflați în Oradea în 26 mai, la evenimentul „Uniți pentru Mihai”.

alex ogararu andrada

George Ogăraru, talonat de subsemnaţii

GEORGE OGĂRARU este un fotbalist român retras din activitate, care a jucat în trecut pentru FC Steaua București, CSM Reșița, Oțelul Galați, Ajax Amsterdam și Sion. A făcut parte din Naționala României (2005-2009). Ogăraru a jucat 105 partide in Liga I, marcând trei goluri, și 45 partide în Liga a II-a, înscriind de două ori. A fost antrenorul Universităţii Cluj şi antrenor la centrul de excelență Ajax Amsterdam, iar acum urmează cursurile pentru licența PRO.

George Ogăraru a fost organizatorul mega-evenimentului de la Oradea. După cum ne-a declarat, s-a bucurat să se afle acasă la Mihai, alături de foștii colegi și prietenii cu care a copilărit.

Principalele sale declaraţii:

DESPPRE MIHAI NEŞU: „Asta m-a atras foarte mult la el și, bineînțeles, caracterul lui – un caracter blând în afara terenului, care atrăgea în jurul lui bunătate și n-aveai cum să nu-l placi.”

DESPRE FOTBALISTUL ROMÂN: „Nu avem o structură, însă jucăm după instinct și avem un instinct foarte bun, avem un foarte bun talent, dar aceasta trebuie oraganizat, ca să și aibă performanță.”

DESPRE FOTBAL ŞI VIAŢĂ: „Dincolo de terenul de fotbal există o viață care se bazează pe aceleași reguli: prietenie, susținere, altruism și succes în același timp.”

Pregătim pentru zilele următoare interviul cu Adrian Ilie, golgheterul evenimentului „Uniți pentru Mihai”. Rămâneţi cu ochii pe LOGO PAPER!

Reporter: ANDRADA TIMAR

Filmare şi editare video: ALEX BOT

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: