Bună dimineaţa din New York!

Câştigătoarea titlului de „Cea mai ciudată şi cea mai cool aplicaţie”,Wakie este în esenţă un serviciu de apel de trezire. Alegi o oră pentru a primi un apel, te duci la culcare şi laşi aplicaţia să-şi facă treaba.

Dar aici intervine partea ciudată: când ajungi la timpul de trezire, un oarecare străin te va suna şi va vorbi cu tine până eşti gata să îţi începi ziua. Va fi oare o profesoară lituaniană? Un gunoier din New York aflat în pauza de prânz? Poate un indian?

Wakie a început ca un site web in Rusia in 2011 si a inceput să functioneze pe Android si Windows Phone la inceputul acestui an. Versiunea iOS a fost respinsă de App Store la prima încercare.

Pentru a utiliza acest „ceas cu alarmă socială”, utilizatorii ii trimit numarul de telefon, varsta si sexul apoi selecteaza o porecla sau isi utilizeaza chiar propriul nume. De acolo pot seta o alarma, urmand sa fie treziti de un alt utilizator Wakie. Toate acestea se fac anonim, numerele de telefon nu sunt facute publice, iar apelurile vocale pot dura maxim un minut. Un telefon de dimineata este ca o ceaşcă de apă pe faţă.

„Acest lucru a inceput ca o modalitate de a-mi rezolva propria problema – spune Hrachik Adjamian, CEO si co-fondator al Wakie – pentru ca nici un ceas desteptator nu m-a putut trezi dimineaţa”.

Read the rest in Paperless

LAURA FEŞNIC

laura fesnic

LAURA FEŞNIC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: