Femei la fiare

Antrenamentul de forţă îţi stârneste curiozitatea şi nu eşti sigură dacă ar trebui să-l încerci? Îţi voi dezvălui beneficiile de care o să ai parte dacă accepţi în viaţa ta acest regim mai puţin practicat în ziua de azi.

fiare02

Sursă foto: arhiva personală Bianca Trip

Deseori, femeile se limiteaza doar la exercitiile cardio, care intr-o masura te ajuta, dar nici pe departe nu-ti vor oferi placerile antrenamentului cu greutati. Iata cateva aspecte pozitive ale antrenamentului de forţă:

 

Îmbunătăţirea capitalului social

Îţi vei mări cercul de prieteni. Uneori aspectul fizic ne opreste tendinta de a socializa si de a lega prietenii, or prin antrenamentul de forta vei trece de unele insecuritati si-ti vei deschide noi oportunitati de a lega prietenii si relatii cu diferiti oameni.

 

O să-ţi iubeşti corpul

Pe langa performanta ridicata in activitatile fizice, antrenamentul iti influenteaza aspectul fizic si odata ce descoperi cum cu ajutorul anumitor exercitii poti sa iti modelezi corpul antrenamentele vor prinde viata si mersul la sala nu o sa mai fie vazut ca pe o povara.

 

fiare01

Sursă foto: arhiva personală Bianca Trip

Te vei putea concentra pe dezvoltarea personală

Modul clasic de gandire dicteaza ca sanatatea ta este reflectata strict de numarul pe care il afiseaza cantarul , asadar urmand dietele si regimurile de antrenamet clasice incepem sa devenim pretentiosi cand vine vorba de mancare si simtim nevoia sa ne adaptam unui standard arbitrar impus de societatea in care traim. Antrenamentul de forta ignora cantarul in mare parte si in schimb se axeaza pe cat de mult o sa reusesti sa iti depasesti limitele faţă de saptamana trecuta .

Read the rest in Paperless

STELIAN FURTOS

STELIAN FURTOS

STELIAN FURTOS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: