CARINA MUŢ & DARIANA MUŢ: Vlad merge la Naţională

Vlad Dem, în vârstă de 15 ani, elev în clasa lX C a liceului nostru, s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei de limba engleză.

image001

VLAD DEM

Îndrumat de doamna profesoară Luminiţa Dubău, Vlad a excelat mult la această materie şi poate numi un motiv al reuşitei ideea că se descurcă bine şi a vrut să se remarce printre olimpicii la engleză.

Vorbind de muncă, a făcut multă pregătire la şcoală şi a mai stătea încă o oră pe zi acasă, făcând teste şi repetând.

La etapa locală, care s-a ţinut în Oradea, a luat 92 de puncte, iar la etapa judeţeană a obţinut 95 de puncte la proba scrisă şi la proba orală 100 de puncte.

După părerea lui, subiectele olimpiadei nu sunt aşa de grele, mai ales că timpul alocat este de trei ore, dar din neatenţie se poate greşi.

Când a aflat că a obţinut locul întâi, reacţia lui a fost una de uimire; de fapt, nu ştia ce să simtă, nu i-a venit a crede. Cel mai mult l-a sprijinit profesoara lui, dânsa dedicându-şi multe ore de pregătire cu el, dar şi cu alţi participanţi.

În următoarea etapă, el crede că se va descurca mai bine ca înainte, mai ales că acum s-a mai adăugat o etapă nouă, la care este încrezător şi foarte bun, folosind ca avantaj proba orală.

„Cine vrea să meargă la olimpiada de engleză, îi sfătuiesc să se axeze mult pe accent şi vorbire, doarece asta e ceea ce contează mai mult. Desigur, este nevoie şi de gramatică, dar este mult mai uşoară gramatica dacă te descurci în vorbire”, ne-a declarat Vlad.

CARINA MUŢ, DARIANA MUŢ

CARINA MUŢ, DARIANA MUŢ

CARINA MUŢ şi DARIANA MUŢ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: