DARIAN MONENCI: Comunică prin look

Hainele şi comunicarea sunt mai legate decât s-ar crede. Ei bine, da, felul în care te îmbraci spune multe lucruri despre tine, iar din acest punct de vedere cartea „Comunica bine prin look” este destinată tuturor vârstelor.

image002

De pildă, hainele îi anunţă pe ceilalţi cam ce tip de personalitate ai, iar modul în care arăţi le semnalează celor atenţi la detalii cunoştinţele tale de modă, machiaj şi psihologie, dacă ai o zi bună sau proastă; fie ca esti barbat sau femeie, putina atentie pentru detalii nu strica niciodata.

Vrei sa afli ce tip de personalitate ai, ce culori ti se potrivesc, cum sa-ti schimbi look-ul, ce sa porti la un restaurant, din ce anume ar trebui sa se compuna garderoba ta fundamentala, care sunt accesoriile care te scot in evidenta, ce sa faci ca sa ai parte de intrevederi reusite, cum sa te comporti in societate si multe altele.

„Comunica bine prin look” te invata cum se imbraca cele sase tipuri de personalitate, cum te poti exprima prin imaginea personala, cum vorbeste imaginea despre tine, particularitati ale imaginii la masculin / feminin, este şi un ghid practic ilustrat şi se sfarseste cu o sinteza a imaginii tale.

image001

Foto: Darian Monenci

Concluzia  cartii e următoarea: „Imaginea ta este ca un puzzle… într-un singur exemplar!”

Din punctul meu de vedere, „Comunica bine prin look” este o carte usor de citit si foarte folositoare. Nu doar caracterul te poate defini, ci si modul cum te imbraci.

Alte detalii despre carte: autori: Brigitte Esnoult şi Pascal Legrand; număr pagini:183: apărută la editura Leader Human Resources. Cartea o găsiţi atât în magazine, cât şi online.

DARIAN MONENCI

DARIAN MONENCIU

DARIAN MONENCIU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: