CĂTĂLINA VOTAV & IOANA REŞTEA: Simulările, un stres pentru elevi?

În această săptămână, clasela a XI-a și a XII-a au susținut simularea examenului de bacalaureat.

Luni, 19 martie, a avut loc proba scrisă la Limba si literatura română, miercuri, 21 martie a avut loc proba în funcție de profil, cei de la profil uman eu susținut proba la Istorie, iar cei de la profil real proba la Matematică, iar joi, 22 martie, clasa a XII-a a susținut proba la alegere, în funcție de profil.

Domnul Alexandru Popoviciu, profesor de Română, care predă la clasele de a XII-a, profil real, adica XII C și XII D, și la clasa a XI-a A, profil uman, ne-a declarat că subiectul I ar fi putut fi relzolvat de oricine, la fel si subiectul II.

Din spusele domnului profesor, aflăm că au fost și elevi care nici ni s-au atins de subiectul II și III, dar, spre bucuria acestuia, a corectat și lucrări de nota 10.

ADRIANA STIUBE

Adriana Ştiube

Adriana Ştiube, elevă în clasa a XI-B, la filologie-jurnalism, ne-a declarat ca la Română s-a descurcat foarte bine, la Istorie a fost mai complicat, dar speră la rezultate bune. Adriana ne-a spus ca a avut emoții.

ROLAND

Koteles Roland

Koteles Roland, elev în clasa a XII-a D, la profil real, ne-a declarat ca subiectele la Română au fost usoare deoarece subiectul pe care l-a avut a fost unul din putinele pe care le-a învățat foarte bine, iar la Matematică a fost mai complicat.

Rezultatele vor fi afisate în 30 martie.

CĂTĂLINA VOTAV, IOANA REŞTEA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: