MĂDĂLINA CHIRA: Președinte şi mentor în același timp

În 19 ianuarie 2018, după cum știți, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu va organiza Balul bobocilor. Tema va fi „Ghibu Cartoons”. Dar nimeni nu și-a pus întrebarea „Oare este greu să fii  mentor?” Răspunsul îl veți primi de la un mentor, Ioana Vasile, care a acceptat să ne acorde din timpul ei pentru a ne răspunde la câteva întrebări.

IOANA VASILE

IOANA VASILE

REPORTER: Ți se pare greu să fii mentor?

IOANA: Nu, chiar nu mi se pare greu să fii mentor, ba chiar îmi place și mă relaxează să mă ocup de boboci, în ciuda faptului că petrec mai mult timp la școală.

 

REPORTER: Ești mulțumită de bobocii tăi?

IOANA: Da, sunt mulțumită de toți bobocii, sunt mândră de ei, deoarece  depun foarte mult efort și își dau interesul în tot ceea ce înseamnă bal! Sunt convinsă că la final, indiferent  de rezultate, fiecare va rămâne cu o amintire plăcută și cu noi prietenii.

 

REPORTER: Cum poți să fii mentor și președintele Consiliului de Elevi? Ai timp suficient să te ocupi de ambele activități?

IOANA: Deși ambele activități îmi ocupă destul de mult timp, reușesc să le îmbin într-un mod cât mai plăcut și cât mai convenabil.

 

REPORTER: Cum decurg pregătirile? Ai depus mult efort?

IOANA: Repetițiile merg foarte bine, majoritatea bobocilor având deja momentele finalizate, urmând să terminăm și momentul de grup. Da, am depus efort pentru organizarea balului, dar am încredere că la final voi uita de toate și voi fi mândră de rezultatele bobocilor și de ei.

 

REPORTER: La ce activități extrașcolare mai participi?

IOANA: Pe lângă aceste doua activități extrașcolare, sunt și majoretă în echipa școlii, lucrez ca animator la Prietenii Veseliei și sunt voluntară la Caritas Eparhial și Edubiz.

 

REPORTER: Ce mesaj ai pentru elevi care vor urma să devină boboci, referitor la participarea la bal?

IOANA: Îi sfătuiesc pe toți cei care vor urma să intre în clasa a IX-a, adică pe viitorii boboci, să nu își rateze șansa de a participa la Balul bobocilor, deoarece este o experiență unică, o experiență în care înveți să lucrezi atât în pereche, cât și în echipă, înveți cum să îți stăpânești emoțiile și nu în ultimul rând înveți să treci de propriile frici și temeri.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la bal, pentru  a vedea momentele frumoase, pregătite cu mult efort din partea mentorilor și a elevilor.

a consemnat MĂDĂLINA CHIRA

madalina chira

MĂDĂLINA CHIRA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: