DARIUS BALA & RAUL VASILE: eJobs, o aplicaţie pentru viitor

Conform eJobs, peste 270.000 de companii din toata țara și chiar din străinătate caută candidați care doresc să se angajeze. Instalează aplicatia eJobs și vei fi la un pas distanță de jobul visurilor tale. Oricând și oriunde poți naviga de pe device-ul tău mobil în căutarea celor mai interesante locuri de muncă, adăugând noi informații în CV-ul tău rapid și ușor.

image001

Screenshot: Darius Bala

Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă full-time sau part-time, eJobs le are pe toate.Deci, dacă ești încă elev și vrei să te angajezi, dar nu poți lucra atât timp cât ești la școală, poți aplica pentru un job part-time.

Mai mult, pe eJobs vei găsi anunțuri cu locuri de muncă în străinătate sau cu opțiunea de a lucra de acasă (remote/work from home).

Aplicația eJobs este ușor de utilizat, complet intuitivă, dezvoltată pentru cei care vor să țină legătura cu trendurile industriei lor si care vor să crească în carieră.

Noi îti recomandăm să instalezi aplicația eJobs deoarece aceasta te poate ajuta să îți găsești un job care să fie pe placul tău, poate chiar job-ul visurilor tale.

image002

Screenshot: Darius Bala

Am luat și o opinie a unui utilizator a acestei aplicații, pe nume Daniel Benea, care este elev în școala noastră: „Aplicația eJobs pentru mine a fost o rampă de lansare. Când am vrut să muncesc și nu am avut la cine să trimit CV-ul, mi-am făcut simplu si ușor CV-ul cu ajutorul aplicației, am aplicat la mai multe firme din domenii diferite și așa mi-am găsit un job”.

DARIUS BALA, RAUL VASILE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: