DRAGOŞ HODIŞAN: Indie. Cum să eviți devenirea unei cópii ieftine

Adelin C. Indie e un tânăr fresh din Iaşi, care a tras tare şi e pe cale să scoată ceva cu adevărat bombă. Înca din anul 2012 este atras de muzica trap şi de legăturile acesteia, iar din 2015 lucrează la material şi îl pregăteşte bine, pentru toată lumea care e pregătită să audă ceva autentic şi real.

INDIE

Adelin C. Indie

Albumul care va iesi in 2018 ianuarie sau februarie are ceva inedit, in el au fost investiti multi bani si are colaborari cu nume mari si productii de renume din afara, only true shit.

Intitulat „INDIE”, proiectul lui Adelin, care ne asigura ca o sa fie straight fire, are opt piese, dintre care şase in engleza si doua in română. A stat mult timp la „coacere”, Adelin nedezvaluind inca nimic de pe el si nedand niciun indiciu despre sound, pentru a mări hype-ul.

Indie ne spune ca a dat de muzica si cultura trap prin Chief Keef, un artist din State, anume prin piesa intitulata „Love Sosa”, desi recunoaste ca in copilarie probabil a mai dat de piese trap pe MTV, nestiind ca se incadreaza la acest gen muzical foarte criticat.

Pe langa muzica cu care Indie o sa explodeze din toate punctele de vedere, tanarul vrea sa faca si merch cu INDIE, anume tricouri, hanorace – cam tot ce se poate vestimentar, si cu siguranta nu vor fi mai prejos ca aspect decat Gucci, Balenciaga si Givenchy.

Motivul principal pentru care Adelin alias Indie vrea sa se afirme ar fi faptul ca s-a saturat de artisti fake si muzica fake in general, lucruri pe care acesta vrea sa le evite cu putinta si sa aduca adevarul pur prin muzica lui. Nu viata in state, viata ca state in Romania.

Pagină Facebook ADELIN C. INDIE

Aş mai continua să vă spun despre Indie alias Youngest Flexer, dar o să-l las chiar pe el.

Q&A

REPORTER: De ce crezi ca esti mai special ca alti artisti din România?

Youngest Flexer: Diferența dintre mine și o mare parte din „trapperii” români este că, în loc să adaptez cultura împrumutată la nivelul țării noastre, am preferat să păstrez stilul pur autentic.

Also, am fost simțit de multă lume ca fiind unul dintre putinii oameni true din aceasta mișcare, asa că pot spune că dispun de anumite facilități de care nu dispune orice „muzicant ambulant”.

REPORTER: Crezi că merită investitia facuta in album?

Youngest Flexer: Cu siguranță. Am mers foarte mult pe principiul de a risca, fiindcă, fiind o mișcare diferită, presimt ca va prinde mult prea bine și ca investiția va fi înmulțită.

REPORTER: Crezi ca o sa scoti macar jumate din investitia facuta dupa ce lansezi albumul?

Youngest Flexer: For sure! Nu am absolut deloc emoții, fiindcă nu va fi o pierdere, indiferent ca vor fi bani recâștigați sau pierduți. I’ll do this shit until everyone will be addicted to my music.

REPORTER: Din ce scoteai bani inainte sa ai aspiratii muzicale?

Youngest Flexer: I’m in the trap life since 2015, deci am propriile ponturi de a-mi scoate starea materiala, nu bună, ci exagerat de bună.

REPORTER: În afara de muzică, mai ai si alte pasiuni?

Youngest Flexer: În timpul liber sunt și fotograf, fac asta de ceva vreme și sa spunem ca e o sursa buna de relaxare și bani ușori.

REPORTER: Ai vreun plan B, daca nu iti iese cu muzica?

Youngest Flexer: Nu are cum sa nu iasă, dar în caz ca nu va fi digerat stilul meu, voi rămâne la ponturile care oricum îmi îngrașă binișor portofelul.

REPORTER: Care e cea mai mare sursa a ta de inspiratie?

Youngest Flexer: E amuzant despre cat de criticat e stilul asta, cu toate ca nu mulți știu cam despre ce este vorba. Easy money, also lotta risk, însă merită, depinde foarte mult și de squad-ul pe care îl ai și cum te motivează. Inspirația vine din stilul ăsta de viață, totul e mult prea bine pus la punct.

REPORTER: Pentru ca deja devine o traditie, recomanda o piesa celor care citesc acest reportaj.

Youngest Flexer: Piesa pe care o am pe repeat de ceva vreme este „No Option” de la Post Malone.

a consemnat DRAGOŞ HODIŞAN

DRAGOS HODISAN

DRAGOŞ HODIŞAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: