BOGDAN ZSURZS & RĂZVAN GRACZIAŞ: Prim-plan pe bisericile Beiuşului. Plus VIDEO

„Bursa Talentelor” este o iniţiativă a Fundaţiei Comunitare Oradea. Prima ediție a fost lansată în cadrul evenimentului „11even Oradea”, ce a avut loc în data de 18 octombrie 2013.

Prin Bursa Talentelor, Fundaţia Comunitară Oradea urmăreşte creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.). Încurajează şi susţine activ, cu resurse umane şi financiare, pasiunile fiecărui doritor, de la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.

Au fost alese şapte proiecte din 23, iar cel de-al optulea a fost un apel umanitar. Proiectul colegilor nostri urmareste promovarea bisericilor de lemn din Tara Beiusului.

echipa

Bejinaru Raul, Daraban Narcisa şi Oros Andrei

 
Profesorii coordonatori sunt: Bogdan Cosmin (Religie), Sandor Lilla (Socio-Umane) si Jahaleanu Violeta (Educatie Plastica), alături de cei trei elevi coordonatori: Daraban Narcisa (cls. 12 D), Oros Andrei (cls. 11 D) si Bejinaru Raul (cls. 11 A), plus inca o echipa numeroasa de alti 20 de elevi din liceu, care s-au inscris la Bursa Talentelor cu scopul de a obtine o finantare pentru sustinerea proiectului.
Initial in septembrie la inceputul anului scolar, proiectul a fost conceput pentru a participa la concursul national EURO-SCOLA, insa dupa finalizarea acestui concurs in noiembrie echipa proiectului s-a gandit ca initiativa lor de promovare a acestor monumente de patrimoniu din zona Beiusului trebuie continuata pentru a obtine rezultate.
Ii felicitam pentru ca au trecut de faza de selectie si le uram succes la Gala Bursa Talentelor, care va avea loc pe 14 decembrie.
BOGDAN ZSURZS, RĂZVAN GRACZIAŞ
razvan-graczias-si-bogdan-zsurzs

RĂZVAN GRACZIAŞ şi BOGDAN ZSURZS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: