RELISA CIORBA & GEORGIANA ŞTIUBE: Secretul unghiilor frumoase

Denisa Ciorba este o fată de 21 de ani care îşi practică pasiunea de şapte ani, mai exact de la 14 ani. E o pasiune de cand era mică, reuşind să o transforme în sursă de venit de zi cu zi. Denisa este manichiuristă şi ne va prezenta câteva secrete din spatele acestei meserii.

mani01

DENISA CIORBA

Pasiunea ei a inceput cu un mentor, o persoana care i-a influentat viitorul, o persoana devotata si care isi adora munca, facand-o pe Denisa pasionata de aceasta meserie.

Pe langa acest mentor, Denisa a fost sustinuta si incurajata de mama ei.

Ca sa devii manichiuristă, trebuie sa ai un curs acreditat, o certificare de calificare profesionala, precum cea facuta de Denisa la Profession Academy, dar sunt mai multe institutii care te invaţăasta: Professional Center, Cosmo Beauty, Henry Coandă.

Salarul unei manichiuriste difera in functie de cate cliente are, iar programul este in functie de locul unde il practici.

Denisa ne spune: „In orice meserie exista concurenta, in special in aceasta meserie , fiind una foarte practicata”.

 

Tehnologia are şi ea un rol in aceasta concurenţă, necesitand reclamă pe reţelele de socializare.

Cateva argumente pro pentru a fi practicanta acestei meserii, date de manichiurista noastră, sunt: detasarea totala fata de mediul inconjurator; iti pui imaginatia pe primul plan; cunosti oameni noi, cu povesti impresionante de viata.

De cealaltă parte, argumente contra sunt: durerile de spate; ca manichiurista nu iti poti intretine unghiile, iar fara o tehnologie cat de cat avansata poti face alergie la praf.

„Meseria asta, daca nu o studiezi zilnic, nu ai cum sa o practici corect si la standardele cerute, ne marturiseste Denisa. Inainte de lucrarile care solicita multa migala in manichiura, mi-am exersat si calitatile de desenator. Fetelor care isi doresc sa practice aceasta meserie le doresc sa aiba multa rabdare, pentru ca nu este usoara”.

Denisa lucreaza la un salon din cartierul Prima, Salon Kyda Style, str. Piata Nucetului nr. 14.

Tarifele difera in functie de preferintele clientelor: 80 lei constructia din gel , 50 lei intretinerea constructiei de gel, 100 lei constructia de portelan si 70 intretinerea ei.

 

Cei care doresc mai multe informatii o pot contacta telefonic la numărul 0746 454 457 sau pe Facebook: https://www.facebook.com/Denisa-Cartier-Prima-Nail-Designer-915416038486183/

 RELISA CIORBA, GEORGIANA ŞTIUBE

 

 

LOCURI DE MUNCĂ ÎN BIHOR

Săptămâna aceasta se caută:

 

agenţi securitate, barmani, bucătari, casieri, operatori telecomunicatii

Informaţii suplimentare găsiţi pe lista locurilor vacante de la AJOFM BIHOR, valabilă din 22 noiembrie 2017. În Oradea sunt disponibile 804 joburi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: