NAOMI CODOBAN & RUBEN CARŢON: A doua lansare la Ghibu. Plus VIDEO

Cartea muzicianului Duff McKagan a fost lansată a doua oară într-un interval de o săptămână. După cea de la cafeneaua Starbucks, a urmat un eveniment în sala festivă a Liceului Ghibu, în data de 16 noiembrie, de la ora 12:00, care a reunit muzica, lectura şi talentul de traducători al elevilor.

Ediţia în limba română a cărţii „It’s so easy… şi alte minciuni” a fost scoasă la Editura Casa chiar aici, în Oradea.

Această întrunire a fost moderată de domnul Lucian Cremeneanu, la discuţii participând şi doamnele Ramona Novicov si Bokos Emese.

Cu acestă ocazie s-a organizat un concurs de traduceri, traducerile fiind corectate de către doamnele profesoare Alina Simuț și Boroș Melinda.

trad

Câștigătoarea locului întâi se numește Adelina Covaci din clasa a IX-a A, locul doi a fost ocupat de Andrei Oros din clasa a XI-a D, iar pe locul trei s-a situat Vlad Dem din clasa a IX-a C. Cartea aflată în luminile reflectoarelor a constituit premiul întâi pentru cel mai talentat traducător.

La acest eveniment au participat clasele a IX-a A şi D, a XI-a A, a XII-a B si o clasă de studenti. Acestia au avut oportunitatea de a primi răspunsuri la întrebările pe care le aveau legate de cartea lansată. Intrebarile au fost diverse, iar raspunsurile le-a oferit domnul Lucian Cremeneanu.

Atmosfera a fost destinsă de către trupa școlii, LOGO Band, aceştia interpretând piesa „Sweet Child O’ Mine”, într-un aranjament acustic, pregătit de către profesorul Adrian Tencuțiu.

NAOMI CODOBAN, RUBEN CARȚON

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: