ALEXA FIȚ & ALINA ZGHIBOLȚ: Cu Thomas Grazioso despre iubire și pace. Plus VIDEO

 

Motto: „Pacea nu este un dar al lui Dumnezeu creaturilor sale. Este un dar pe care noi ni-l facem unul altuia.” (Elie Wiesel)

 
Auzim zilnic vorbindu-se despre pace și iubire, însă câți dintre noi ne gândim cu adevărat la aceste două teme și le înțelegem în întregime? Tocmai despre acestea s-a vorbit la evenimentul World Youth Forum, organizat la Sharm El Sheikh, Egipt. Printre numeroșii participanți la acest eveniment mondial a fost prezent și THOMAS GRAZIOSO, PRIETEN AL LOGOPAPER, care a fost ales în urma unei preselecții, dintre mai mulți tineri cântăreți din țara acestuia.

image003
Evenimentul a adunat reprezentanți din întreaga lume, mai exact din Italia, Grecia, Brazilia, India, Kuwait, Coreea de Sud, Rusia, Kenya, Algeria și Egipt.

Toți aceștia s-au adunat într-un singur loc pentru a susține Pacea și Iubirea, iar special pentru acest eveniment a fost scrisă o piesă specială intitulată „I dream of a world”, de Amira Teima, Ehab Abdelwahed (music) și Nabolsi (composing).

Această minunată piesă are la bază aceste două teme fundamentale, pacea și iubirea, două lucruri de care nu ar trebui să ne lipsim, și este interpretată de toți acești tineri extrem de talentați, care provin de pe tot globul.

image002

THOMAS GRAZIOSO

Chiar dacă provin din țări diferite și sunt de naționalităţi diferite, toți acești artiști s-au înțeles extrem de bine și au ajuns să se cunoască, vorbind despre diferite teme ce îi leagă – și aici nu ne referim doar la cele două prezentate mai sus, ci și despre tot ce ține de muzică, religie, visurile fiecăruia, stil de viață.

Dacă ei au reușit acest lucru într-un timp atât de scurt, oare noi de ce nu putem să ne înțelegem și să ne iubim reciproc? Este un lucru chiar atât de greu? Sau pur și simplu nu ne dăm destul interesul pentru a le putea realiza? Pacea și Iubirea ar trebui să fie prezente pretutindeni, nu doar în basme sau în anumite locuri, ele trebuie menținute și împărtășite urmașilor noștri pentru un viitor și pentru o lume mai bună.

image001

În final, l-am întrebat pe Thomas ce reprezintă pentru el pacea și Iubirea. „Pacea este respect, armonia cu sinele, cu aproapele nostru. Iar iubirea este ceea ce ar trebui să simțim pentru familie, prieteni, persoana iubită, animale, natură”, ne-a răspuns prietenul nostru.

Foto: arhiva personală Thomas Grazioso

ALEXA FIȚ, ALINA ZGHIBOLȚ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: