GIANINA PAMFILOIU & MĂDĂLINA MOLDOVAN: Votaţi-o pe Miruna ca vicepreşedinte!

Miruna Șandor, elevă în clasa a XI-a A la liceul nostru, concurează pentru postul de vicepresedinte al Consiliului Elevilor Onisifor Ghibu. Miruna a vrut sa ne ofere mai multe detalii cu privire la intentiile pe care le are daca va deveni vicepresedinte.

 

miruna vice 2

MIRUNA ŞANDOR

REPORTERI: De ce vrei sa devi vicepresedinte in Consiliul Elevilor?

MIRUNA: Pentru ca vreau sa ajut președintele, vreau sa tin consiliul unit si sa fiu vocea elevilor, vreau sa fiu acolo pentru colegii mei, sa ma asigur ca drepturile lor sunt respectate, iar ideile ascultate si puse in aplicare.

 

REPORTERI: De ce nu ai mai concurat pana acum?

MIRUNA: Pentru ca nu aveam experiența necesară si in plus eram mult mai timida, nu imi placea sa vorbesc in public, dar toate acestea s-au schimbat in clasa a X-a cand am inceput sa ma implic in multe activități, astfel am decis sa concurez acum in clasa a XI-a.

 

REPORTERI: Dar de ce nu vrei sa fii presedinte?

MIRUNA: Nu vreau sa fiu președinte deoarece sunt implicată in foarte multe activitati si nu as putea sa acord timpul cuvenit funcției de președinte, asa ca, decat sa fac lucrurile de mântuială, mai bine candidez pentru o funcție mai mică, dar de impact.

 

REPORTERI: Convinge-ne ca meriti votul fiecarui elev

MIRUNA: Eu am avut parte de cea mai frumoasa experiența a mea atunci cand am participat la Balul Bobocilor si sper sa le ofer bobocilor de anul acesta o experiența cel putin la fel de frumoasa ca a mea si niste amintiri de neuitat. Astfel, m-am gandit la cateva activități care sa le puna imaginația la încercare si sa ii faca sa dea tot ce au mai bun din ei. Am putea încerca o tematica noua, de exemplu: galaxy, memes, disco – dar asta ramane de vazut, vom discuta cu totii, ca sa ținem cont de preferințele fiecăruia.

au consemnat GIANINA PAMFILOIU şi MĂDĂLINA MOLDOVAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: