DIANA OSVALD & NATALIA CHIŞ: O fată la conducere

Ioana Alexandra Vasile, elevă în clasa a XI-a C, vrea să candideze anul acesta pentru titlul de preşedintă a Consiliului Elevilor (CSE). Alături de ea, tot pentru acest titlu se luptă şi Roxana Rebeca Băican din clasa  a XI-a D.

image001

IOANA VASILE

Ioana a fost de acord să ne raspundă la câteva intrebări.

REPORTERI: Ce te face să crezi că eşti potrivită pentru acest titlu? 

IOANA VASILE: Sunt o persoană sociabilă, dinamică, hotărâtă, cu mare putere de concentrare, comunicativă, perseverentă, deschisă la păreri, cu spirit competitiv şi calităţi de lider, pe care le-am dobândit de-a lungul anilor de dans.

 

REPORTERI: De ce iţi doreşti acest titlu?

IOANA VASILE: Imi doresc să ajung preşedintele CSE deoarece vreau să scot în evidenţă dorinţele elevilor în ceea ce priveşte şcoala.

 

REPORTERI:Care sunt intenţiile tale dacă câştigi acest titlu?

IOANA VASILE: Vreau să fac din mersul la şcoală un lucru cât mai plăcut pentru toată lumea.

ioana vasile dans

Ioana într-un număr de dans susţinut la ultima ediţie a Balului Bobocilor, în 13 ianuarie 2017. Sursă foto: arhiva personală Ioana Vasile

REPORTERI: Ai mai avut legătură cu ceea ce înseamnă consiliu?

IOANA VASILE: Am făcut şi încă fac parte din Consiliul Elevilor de doi ani, am acumulat multe cunoştinte în ceea ce priveşte atât bunăstarea şcolii, cât şi dorinţele elevilor.

Ioana face parte din trupa de dans a şcolii încă din clasa a V-a şi este de menţionat că practică gimnastica de la vârsta de trei ani şi jumătate.

Ea ne mai declară: „Aşa cum am mai spus şi în alte reportaje, atunci când sunt la antrenament, uit de toate grijile şi problemele pe care le am şi pot fi eu. Prin dans îmi exprim toate sentimentele şi trăirile, mă descarc.”

Ioana a participat de-a lungul anilor la multe concursuri de dans şi a obţinut rezultate excepţionale: la Concursul Naţional de Dans Feeria Dansului a câştigat locul întâi, la Festivalul Naţional de Interpretare Vocala şi Dans Floarea de Lotus a ieşit pe locul al doilea, la Concursul Judetean de Dans Floare de Cireş a câştigat locul întâi, la Vienna Dance Open – primul loc, la Romanian National Championship – locul întâi şi multe altele.

Ioana vrea să îi ia locul actualului preşedinte, mai exact George Gabriel Pojega.

au consemnat DIANA OSVALD şi NATALIA CHIŞ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: