MARIA PASCALAU: “Limitless” pentru şase zile

De această dată vă voi dezvălui experienţa plăcută pe care am trăit-o de curând într-o tabără dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 27 de ani. Această tabără s-a desfăşurat în perioada 16-22 iulie în localitatea Şinteu.

Sosind mult aşteptata dată de 16 iulie, data plecării în tabără, am pornit voioasă în drum spre Piaţa 1 Decembrie. Ajungând acolo, am avut plăcuta surprindere de a-i revedea pe doi foşti colegi de liceu, mai exact de la Liceul Sanitar.Am fost nespus de încântată să îi revăd după o perioadă de doi ani în care nu ne-am mai întâlnit

Sosind ora plecării, ne-am urcat voioşi în autocar. Cu ajutorul lui Dumnezeu am avut parte de o călătorie ferită de orice eveniment nefericit.

Ajungând la destinaţie, am luat parte timp de aproximativ o oră la diverse jocuri interactive, iar mai apoi am fost repartizaţi fiecare în camere. După aceea am fost invitaţi la masă.

Nu pot să nu amintesc că în toate aceste sase zile petrecute în tabără am fost serviţi cu delicatese special pregătite pentru noi. Pe această cale ţin să mulţumesc personalului, care a fost foarte amabil cu noi toţi.

În toate aceste sase zile am luat parte la o mulţime de activităţi individuale, cum ar fi craft-urile, dar şi la activităţi în echipă, cum ar fi călătoria prin sat şi străbaterea pădurii în scopul căutării liderilor.

Ora de trezire era în jurul orei 8:45,iar pe la ora 9:05 luam parte la înviorarea de dimineaţă. După ce terminam de făcut înviorarea, eram învitaţi la micul dejun.

Începând cu ora 10:30 luam parte la discuţiile cu grupul, discuţii care pentru mine au fost şi sunt foarte esenţiale în viaţă. Din aceste discuţii am multe de învăţat, iar unul dintre cele mai esenţiale lucruri pe care le-am reţinut din toate aceste discuţii a fost importanţa familiei în viaţa noastră.

Hitul taberei a fost Adventure (Matthew Parker), hit care ne avertiza înainte de orice activitate sau înviorare. În fiecare seară cântam melodii precum Dumnezeu glorios, Apa ai schimbat-o în vin, Domnul, steagul meu, melodii pe care le cântam cu dragoste şi I le închinam Lui Dumnezeu.

Nu pot să nu îi felicit şi pe liderii acestei tabere, care şi-au luat din timpul lor liber şi au venit să ne supravegheze pe noi. Liderii merită toată aprecierea noastră, a tuturor celor care am fost în tabără.

Ca în toate taberele, nu a putut lipsi focul de tabără, foc care a durat până după ora 2 noaptea.

În încheiere vreau să amintesc faptul că pentru mine această tabără a însemnat muncă în echipă. In această tabără ne-am făcut prieteni noi, am auzit poveşti diferite de viaţă şi nu în ultimul rând am petrecut de minune.

MARIA PASCALAU

image004

MARIA PASCALAU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: