CLAUDIA GAVRILAȘ: Aspirant la un corp de atlet

Florian Rogojan își dorea de mic să aibă un corp atletic, fiind complexat de aspectul său fizic. De aici a pornit dorința de a practica street workout.

Screenshot_20170614-220301

Foto: arhiva personală Florian Rogojan

Florian ne-a mărturisit că a început prin a avea modele, o comunitate numită „Bar Brothers”. Nu a studiat prea mult, „m-am interesat de acest sport de pe Internet”, spune Florian.

A început acest sport în urmă cu doi ani, fiind autodidact. De ce autodidact? Pentru ca își dorea sa vadă până unde poate să ajungă de unul singur. Se antrena vara, oriunde găsea o bară, iar pe timpul iernii își făcea exercițiile la sala de sport. Antrenamentele erau zilnice și destul de epuizante, primele rezultate vizibile apărând după două luni și jumătate.

„Rezultatele se măsoară după orele de antrenament executate”, ne-a mărturisit Florian. Rezultatele apar și datorita suplimentelor consumate, mai exact proteine si carbohidrați. Florian nu ține un anumit regim în prezent, însă în trecut era atent la ce mânca, evitând mâncarea junk food.

Florian ne-a mai spus ca „riscurile nu sunt mari, atâta timp cât te interesezi de acest sport; eu nu am suferit niciun accident grav”.

Practicarea acestui sport nu este costisitoare, singurul lucru care costă este abonamentul de la sala de sport.

În prezent, Florian se afla într-o pauză de doua luni și jumătate, acordând timpul său școlii și pasiunii sale pentru muzică, el fiind elev în clasa a XI-a la Liceul de Arte Oradea, Secția Muzica.

CLAUDIA GAVRILAȘ

claudia gavrilas

CLAUDIA GAVRILAŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: