LAVINIA HĂLMĂGEAN & CARINA MUŢ: Fă un copil fericit!

Marţi, 16 mai 2017, clasa a IX-a B a vizitat împreună cu doamna dirigintă Lucia Cighir Centrul de Plasament nr. 2. Acolo am întâlnit copii frumoşi, veseli, zâmbitori şi foarte prietenoşi, dar şi oameni minunaţi, care au grijă ca acelor suflete să nu le lipsească nimic. O parte din noi am plecat de acolo cu dorinţa de a face voluntariat, pentru a ne cunoaşte şi mai bine prietenii pe care ni i-am făcut.

Ne-am uitat in ochii acelor copii – erau atat de fericiti pentru bomboanele primite, pentru ca baietii se jucau cu ei, erau fericiti pentru ca erau in centrul atentiei. Am ramas placut surprinse atunci cand un baiatel a venit la o colega si a intrebat-o: „Ma iei la tine acasa sa fiu fratiorul tau?”

Atunci am realizat ca poate multi dintre noi nu ne pretuim indeajuns familia si altii ar da orice ca sa aiba una.

Dupa aceasta experienta frumoasa si dupa hotararea de a face voluntariat, ne-am decis impreuna cu doamna diriginta sa organizam o colecta de obiecte (haine, rechizite, jucarii, dulciuri etc.) pentru prietenii nostri de la centru, cu varste intre 6-24 ani.

Cine doreste sa contribuie este rugat sa aduca produsele in clasa a IX-a B, sala 5 C, etaj II, clădirea nouă.

Data-limita: marti, 30 mai 2017. Aceste informatii au fost transmise tuturor elevilor scolii noastre printr-o circulara in data de 23 mai, saptamana trecuta.
donatii
In clasa noastra au inceput deja sa se stranga darurile voastre. Le multumim celor care au contribuit si asteptam si generozitatea altora. Un obiect care poate pentru voi este neinsemnat poate aduce zambetul pe fata unui copil de la Centrul de Plasament nr. 2.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta pe Facebook: Lavinia Halmagean sau Carina Doroteea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: