KECSKES JUDIT: Despre GROW

Let’s grow together! Așa începe totul, așa începe o vară de neuitat!

GROW este un program educațional non-formal adresat elevilor de liceu. În cadrul proiectului, care va fi în limba engleză, veți putea învață despre leadership, public speaking, teamwork și veți cunoaște oameni veniți de pe întreg globul, cu valizele pline de energie și entuziasm și culturi diferite, chiar unice.

Activitățile interactive, mediul multicultural și tineresc, provocările practice îi ajută pe elevi să își dezvolte încrederea în forțele proprii si mai ales cum să aibă o atitudine productivă. De exemplu, Diana Dacin, ambasadoare a proiectului GROW, spune: „Pe parcursul sesiunilor m-am îndrăgostit de acest proiect, mai ales de oamenii de acolo. Aceștia m-au susținut si m-au ajutat sa ma descopăr, sa descopăr viaţa, într-un timp atat de scurt”.

Un alt ambasador, Ilinca Nuţulescu: „Probabil ar trebui să vorbesc despre ce este GROW mai exact pentru mine, nu? Well, Grow a însemnat mai mult pentru mine decât pentru alți participanți. De ce? Pentru că eram nouă în oraș, nu cunoșteam pe aproape nimeni, mi-era teamă să mă bag în seamă cu oameni noi, mă simțeam exclusă. Eram un fel de outsider și mă afecta enorm. Însă la GROW s-a schimbat totul. Acolo am întâlnit oameni minunați, am ajuns cu timpul să îmi cunosc toată grupa, să ies cu o parte din ei, ba chiar să îmi găsesc prieteni în adevăratul sens al cuvântului”.

Dacă vrei să ai parte de o asemenea experiență, nu rata acest proiect, care te ajută să te extinzi! Programul se va desfășura în perioada 24 iunie – 24 iulie. Ambasadorii GROW vă așteaptă cu brațele deschise! Nu ezitați să vă înscrieți online, pe growedu.ro/apply, unde veți găsi toate datele necesare!

grow

Mai jos găsiți adresa de Facebook a Ilincăi Nuțulescu, ambasador Grow, cu care puteți lua legătura în privința acestui proiect și niște poze din arhiva proiectului, cu diferite momente din sesiunea anterioară.

Facebook https://www.facebook.com/IlyLoveMe?fref=ts

KECSKES JUDIT

JUDIT KECSKES

JUDIT KECSKES

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: