Împreună facem din nou valuri la Swimathon Oradea!

22 proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2017, în data de 27 mai 2017, de la ora 10, la Bazinul „Ioan Alexandrescu”.  Bihorul își cheamă acum eroii:  până în 22 mai aceştia se pot înscrie ca înotători sau ambasadori ai cauzelor preferate!

swimathon_2017_png_01_1

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii fundraiseri ai cauzelor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie accesând următorul link: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-echipa-inotatori/.  Inotătorii vor avea o pagină proprie pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Pentru a deveni realitate, cele 22 de proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie accesând următorul link:

http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-ambasadori/ .

La rândul lor, ambasadorii îşi vor putea invita prietenii să îi susțină în demersul lor inimos și vor putea să urmărească pe pagina creată automat pentru ei sumele pe care au reușit să le mobilizeze, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Proiectele din acest an acoperă toate domeniile de interes ale bihorenilor:  educațional, medical, social, ecologic, cultural, artistic. Pentru a afla detalii despre toate cele 22 de proiecte, accesați link-ul  http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/

Anul trecut, 322 de înotători și peste 900 de susținători au transformat în realitate cele 18 proiecte de inimă ale comunităţii noastre. Împreună vrem ca în acest an să fim mai mulţi, mai buni, mai fericiţi.

Împreună facem din nou valuri la Swimathon Oradea!

 

Contact:  Claudia Abrudan

Director Executiv  Fundația Comunitară Oradea

Tel: 0743 295486

E-mail: director@fundatiacomunitaraoradea.ro    

 

Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității. Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: