ELISA STANCIU: Pasionat de fotografie

Daniel Satmari, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a început fotografia mai mult din joacă, pe la vârsta de 15 ani, iar la modul profesional a început din 2013, luând-o pe cont propriu, fotografia devenind  pasiune profunda pentru el.

foto03

DANIEL SATMARI

Daniel spunea ca pasiunea i-a venit din dorinta de  a crea amintiri din viata oamenilor, lucru pe care i s-a parut fascinant. In general ii place sa fotografieze oameni, portrete, botezuri, dar  in special nunti, deoarece acolo lasa cele mai  multe amintiri din viata tinerilor casatoriti.

Sunt momente care nu le poti uita niciodata, e ceva profund, un pas spre intreaga viata, ceva care lasa in urma niste amintiri placute si frumoase, povestite in  imagini, prin prisma propriei viziuni a lui, asupra vietii si a momentelorimportante si pentru a le arata oamenilor ca amintirile trebuie pretuite.

II place sa fotografieze acei oameni care cred in ceea ce el crede: „Pentru mine un om cu adevarat frumos nu este ce care iese bine intr-o fotografie, ci cel care simte cu cel de langa el”.

foto01

Foto: Daniel Satmari

Acesta mai spune ca se considera un om binecuvantat sa fie parte  la niste evenimente frumoase din viata tinerilor care decid sa-si urmeze drumul in viata impreuna, chiar daca fotografie de nunta este cea mai grea, ba chiar cea mai grea ramura a fotografiei; in ea se regasesc mai multe stiluri de fotografie sau se abordeaza mai multe genuri, precum foto-jurnalismul, fotografia de portret, fotografia de produs, fotografia de peisaj etc.

Pagină de Facebook: Daniel Satmari Photography

ELISA STANCIU

elisa-stanciu

ELISA STANCIU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: