,,Fii antreprenor în Bihor!”

Fundația Comunitară Oradea prin echipa Femina, coordonată de Mihaela Tatu și Adina Rada, organizează sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 9:00, la Hotel Hilton Double Tree, evenimentul ,,Fii antreprenor în Bihor!”

cover

Evenimentul se adresează unui grup de 20 de elevi din județul Bihor, având rolul de a descoperi și de a dezvolta competențele antreprenoriale ale acestora.

Participanții vor asista la o introducere cuprinzătoare despre cadrul a ceea ce numim “design-thinking” și le va da încredere pentru a pune procesul în practică. Prin acest workshop, tinerii vor primi informații despre înțelegerea sistemică și rezolvarea problemelor – de business sau de orice altă natură – într-un mod creativ.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere online, până joi, 23 martie, ora 13:00, accesând link-ul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCN0XQkaXoIgHCMKrE_cd5iCBphMEoLpM2xALA70DHwmD31w/viewform. Selecția elevilor se va face pe baza răspunsurile acordate de către aceștia la întrebările din formular. Elevii selectați pentru participarea la workshop vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail pe parcursul zilei de vineri.

Workshop-ul se va derula între orele 9:00 și 17:00, cu o pauză de masă la orele 14:00, iar participarea este gratuită!

 

Contact:

CLAUDIA ABRUDAN, Director Executiv

director@fundatiacomunitaraoradea.ro

tel. 0743.295.486

 

 Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: