GEORGIANA PUŞCAŞ & ADRIANA COBE: Filmul anului 2017

Probabil că fiecare dintre voi aţi auzit despre trilogia Fifty Shades of Gray. Ei bine, cel de-al doilea episod a apărut la începutul lunii februarie. Unii dintre voi poate l-aţi şi urmărit deja, iar pentru cei care nu l-au vizionat, vă vom face o mică prezentare a acestuia.

50

Foto: GEORGIANA PUŞCAŞ

Premiera a avut loc în cinematografele din România în data de 10.02.2017, având un mare succes, însă cotele maxime au fost atinse în data de 14 februarie, datorită sărbătorii de Valentine’s Day şi pentru că este relatată povestea de dragoste a doi tineri care luptă pentru iubirea lor, în ciuda tuturor obstacolelor.

Povestea începe cu încercările lui Gray de a o recuceri pe Anastasia. După câteva eşecuri, acesta reuseşte să o cucerească, dar în calea iubirii lor apare fosta lui iubită, Leyla, femeia care l-a învăţat pe Christian să fie un dominator, şi şeful Anastasiei, Jack . Acesta o şantajează, punând-o să aleagă între locul de muncă şi iubitul ei. Anastasia reuşeşte să scape iar Christian are grijă ca cei doi să nu mai aibă vreo legătură. Cei doi îndrăgostiţi sunt urmăriţi de Leyla. Într-un moment în care cele două rămân singure, fosta iubită a lui Grey o ameninţă cu pistolul pe Anastasia, dar apare Christian, care o salvează şi o duce la ospiciu. Femeia care l-a făcut să fie dominator a vrut să îi schimbe gândirea Anastasiei, însă aceasta nu cedează, iar cu ajutorul mamei lui Grey, o dă la o parte din viaţa lor.

După ce au depăşit toate greutăţile împreună, el a cerut-o în căsătorie pe Ana, acesta fiind finalul părţii a doua din trilogie.

Dacă vreţi să urmăriţi şi splendida nuntă a celor doi şi multe alte surprize, vă invităm să vizionaţi şi cea de-a treia parte, Fifty Shades Freed, care va apărea pe marile ecrane în aceeaşi lună a anului viitor.

Filmul este restricţionat pentru persoanele sub 17 ani. Cei interesaţi pot citi cartea pe care se bazează filmul.

Filmul este bazat pe o trilogie scrisă E. L. James, o fostă producătoare de televiziune, al cărei nume real este Erika Leonard. Autoarea romanelor din trilogia erotică 50 Shades of Grey a ocupat în urmă cu doi ani primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în perioada iunie 2012 – iunie 2013. Romanele din această trilogie s-au vândut în peste 100 milioane de cópii pe plan mondial.

Ecranizarea filmului regizat de Sam Taylor-Johnson îi aduce în rolurile principale pe americanca Dakota Johnson și irlandezul Jamie Dornan, cunoscut din serialul The Fall. O ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 81,67 milioane de dolari.

GEORGIANA PUŞCAŞ, ADRIANA COBE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: