BIHON: Logo Paper a sărbătorit 1.000.000 de vizualizări

Micii jurnaliști de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, față în față cu tizii lor mai mari din mass-media locală, la serbarea unui record de vizualizări.

Foto: Florin MIhocaş

Foto: Florin Mihocaş

Sala festivă a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” a fost plină ieri, cu prilejul sărbătorii a 1.000.000 de vizualizări a LOGO Paper (publicație online a elevilor școlii) și a întâlnirii cu jurnaliștii orădeni. Prilej cu care, pe lângă laudele aduse viitoarei generații de jurnaliști cu prilejul celor 1 milion de vizualizări, liceenii cu înclinații spre jurnalism din cadrul școlii au putut asculta sfaturi legate de această meserie chiar din gura jurnaliștilor orădeni. Trebuie precizat faptul că Logo Paper este singurul ziar electronic din Bihor realizat de elevi. Pe lângă conducerea școlii, elevi și profesori, la eveniment au mai fost prezenți reprezentanți ai mass-media locale, de la Fundația Comunitară Oradea (FCO), ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor.

Citeşte întreg materialul Logo Paper a sărbătorit 1.000.000 de vizualizări, semnat de Alexandru Guiaş, apărut în 17 februarie. Mulţumim, Bihon!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: