RALUCA VERDEŞ & DIANA OSVALD: Spectacol pentru îndrăgostiţi. Plus VIDEO

În data de 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrgostiţilor, a fost organizat un spectacol în Oradea Shopping City. Tinerii care au participat au dat tot ce-i mai bun din ei, cântând piese de dragoste. Cei care au participat sunt membri ai Meda Music, printre care se numara Filipan Semsilia, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, şi Ioana Borodan, elevă în şcoala noastră în clasa a VIII-a A. Ioana a interpretat  melodia Rockabye.

ioana-borodan

IOANA BORODAN

Ioana a fost de acord sa ne dea o declaraţie: „Cant de la varsta de cinci ani, asa ca pot spune ca am experienta in ceea ce priveste scena. Muzica pentru mine este in primul rand o pasiune, dar pentru ca fac asta de opt ani face parte din mine. De asemenea, prin intermediul ei pot sa ma relaxez si sa dau frau liber imaginatiei. Fara muzica viata mea ar fi plictisitoare si monotona. Cant muzica usoara, in special din repertoriile artistelor internationale ca Sia sau Demi Lovato, dar cant si rock in LOGO Band si incepe sa imi placa. Bineinteles ca as vrea sa fiu un artist complet, dar in legatura cu muzica totul se poate schimba foarte repede.”

Profesoara tinerilor, Horjan Meda, ne-a spus si domnia-sa cateva cuvinte despre tinerii artişti: „Nu conteaza cati copii sunt, e suficient sa se inteleaga ca toti copiii fac performanta la Meda Music. Relatia mea cu elevii e una speciala. Sunt si dascal, si psiholog, si mama, si prietena. Ne leaga lucruri multe, amintiri frumoase, experiente de neuitat. Frumusetea consta in clipele pe care le petrecem impreuna… Şi sunt multe!”

RALUCA VERDEŞ, DIANA OSVALD

raluca-verdes-si-diana-osvald

DIANA OSVALD şi RALUCA VERDEŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: