SPRE UN MILION: Am învățat să las egoismul deoparte

bihoreanul01-bw

Foto: arhiva personală Adriana Totorean

„Pentru mine, LOGO Paper înseamnă foarte mult, deoarece este locul unde mă pot exprima liber, unde scriu cu plăcere despre subiectele despre care consider că sunt de interes. Îmi place foarte mult să scriu pe blog, deoarece nimeni nu îmi impune un anumit subiect.

Îmi aduc aminte cu drag de primul meu articol, «Eleganță și stil în școală», deoarece am fost mândra de rezultatul finit. M-am simțit foarte bine când am văzut că lumea îmi apreciază munca şi am fost foarte fericită că am ocazia să scriu pe această platformă”. (Arina Fetinca)

 

„LOGO Paper este un site al liceului nostru pe care fiecare elev postează cu efort si pasiune. Pentru mine, prima data când am făcut un material în clasa a X-a, fiind primul an în care sunt în Ghibu, a fost o onoare în a scrie despre o elevă, model la Amalia Fashion Management. A fost puţin greu să fac un reportaj, dar am continuat sa fac mai multe materiale, pe teme interesante. Ghibu este singurul liceu din Oradea care are un site special pentru jurnalism si este o onoare pentru noi, elevii de la jurnalism, să facem articole şi să ni le vizioneze fiecare persoană care doreşte să ne citească şi să comenteze.” (Andreea Trifa)

 

„Pe mine, blog-ul LOGO Paper m-a motivat foarte mult să scriu despre multe persoane. Primul reportaj făcut m-a încurajat să scriu și despre alte persoane. LOGO Paper  nu este doar un blog în care scriu în fiecare lună, pentru mine este un prieten prin care pot informa pe toată lumea. Fiecare subiect m-a bucurat, pentru că a fost citit de oameni necunoscuți. As dori să se citească ce scriu elevii. Blog-ul nostru poate să ajungă la cel mai mare record de vizualizări, cu ajutorul elevilor care scriu informații noi și interesante”. (Denisa Chebeleu)

 

„Pentru mine, LOGO Paper este o platformă în care elevii de la Ghibu creează diferite materiale, cu subiecte foarte diversificate, pe care tinerii au posibilitatea de a le citi si de a le împărtăşi cu altii.

Această platformă m-a ajutat mult în ceea ce doresc sa fac pe viitor, prin creearea unor reportaje video în care pasiunea si dorinta de a avea un feedback pozitiv se împleteau şi ajungeam la un succes cât de cât mare. Prin reportajele mele, am făcut în faţa multor oameni o impresie bună, despre mine si despre profilul la care mi-am dorit să ajung, ştiind că aici mă simt ca acasă, scriind, filmând, editând şi, în final, postând ceea ce am creat”. (Ruben Carțon)

 

„Pentru mine, platforma LOGO Paper este un mediu care m-am ajutat să evoluez. La începutul acestui drum, această platformă a fost doar «un loc unde trebuie să facem ceva pentru notă». Dar, odată cu trecerea timpului, am învățat că trebuie să ies în faţă, să fac ceva care să conteze, nu doar să bat pasul pe loc în zona de confort.

Totodată, acest profil de jurnalism m-a învățat că fiecare om are ceva special, ceva care îl face unic în Univers, am învățat că trebuie să las egoismul deoparte şi să le fac imagine bună celor care merită. De asemenea, LOGO m-a învățat cum sa comunic cu oamenii intr-o manieră optimă, din care să rezulte o conversație minunată.

Acesta platformă mă motivează să fac materiale bune, pe care cititorii să le aprecieze şi să simtă în ele emoțiile pe care încerc să le transmit. Totodată, redactând lunar câte un material, am ajuns să am mai multă încredere în mine şi să cred că pot face ceva în care unii oameni să se regăsească. LOGO mă silește oarecum să evoluez, să nu stagnez, deoarece fiecare dintre noi are datoria fata de sine să evolueze, să dea ce-i mai bun.

Îmi place tot la această platformă, dar… Aş schimba un singur lucru: aş dori ca domnii noștri profesori să vadă munca noastră, să o promoveze – NU să ne felicite, ci doar să spună: «Ți-am citit si  eu materialul», lucru care ar fi de ajuns.

Pe viitor, îmi doresc să las o amprentă pe această platformă, ca peste ani să văd că am evoluat, că, probabil, văd altfel lucrurile.

Mulțumesc, LOGO, pentru că m-ai ajutat să evoluez şi să ies din zona mea de confort!”(Adriana Ştiube)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: