ALEXANDRA REŞTEA: Un elev de la Ghibu, model la o agenție foarte cunoscută!

Gabriel Popa, în vârstă de 17 ani, învață la liceul Teoretic Onisifor Ghibu, fiind în clasa a Xl-a A. El este model la agenţia de modelling MModels România, care a fost înfiinţată de Marius Molan.

image002

GABRIEL POPA

Gabi a început cu un an în urmă un curs de modele la agenția MModels România, iar după curs a continuat să prezinte pentru ei.

El ne spune că a început să facă modelling  pentru că îi plăcea, dar și pentru că multe persoane îi spuneau că i s-ar potrivi.

Prima dată Gabi l-a întâlnit pe Marius la o expoziție de carte, iar mama lui le-a făcut cunoștință, fiindcă ea îl cunoscuse înainte, ajungând ca el să se înscrie la agenția lui Marius.

image001

De când s-a apucat de modelling, Gabi a fost la câteva prezentări importante, cum ar fi la Queen Mary, la Balul Bobocilor de la Liceul Mihai Eminescu și la Trade Center, aceasta fiind în scop caritabil, pentru o fetiță pe nume Nuria, care suferă de mai multe boli, iar costul biletului era donat pentru ca fetița să poată să fie operată.

foto-alexandra-restea-pentru-gabriel-popa

Foto Alexandra Reştea

Gabriel ne spune că are emoții doar înainte de a intra pe podium, dar de cum ai intrat, emoțiile au trecut și este atent doar să nu greșească, dar și la public, în același timp.

ALEXANDRA REŞTEA

image003

ALEXANDRA REŞTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: