KECSKES JUDIT: Câștigătoarea locului II la Miss World Italy

Paula Vancea este o elevă de origine româncă, plecată în Italia de şase ani. Ea acum are 17 ani și este în al patrulea an de liceu, care în Italia înseamnă cinci ani. Tânăra practică modelingul de aproape un an și jumătate, însă a precizat că s-a dedicat acestuia într-o măsură mai mare în vara acestui an, 2016.

Paula ne vorbește cu sinceritate despre această artă a modelingului și despre cum aceasta îi influențează viața, începând chiar de la primul ei concurs până în prezent.

Paula mărturisește că, la începutul acestei cariere de model, mergea doar la câteva fashion show-uri pentru un magazin de haine, dar apoi a început să participe și la concursuri de frumusețe.

La început avea mari emoții la orice prezentare sau shooting, dar acum a căpătat experiență și este mai simplu. E mai sigură pe sine, dar emoțiile o mai copleșesc din când în când. Până în momentul de față, a lucrat cu mai multe agenții din Milano, pentru un magazin de haine și încă mai merge la concursuri de frumusețe, shooting-uri și a fost chiar și prezentatoare la concursuri de câteva ori.

A câștigat mai multe concursuri, care au constat în prezentări de modă în bikini, elegant și casual. Juriul verifică postura, corpul si eleganța. Cel mai importan concurs la care a participat această tânără a fost Miss World Italy, unde a obținut locul II.

Viața personal și modelingul sunt bine echilibrate de către Paula, însă modelingul pentru ea este mai mult un hobby decât o carieră de viitor, deoarece – spune ea – este greu, aproape imposibil, să te menții multă vreme în cariera de model și necesită și foarte multă muncă.

Cu toate acestea, își dorește în continuare evoluția în acest domeniu.

De asemenea, Paulei îi este greu să evolueze, deoarece este susținută doar de mama sa și de multe ori e invidiată de persoanele din jurul ei pentru ceea ce face, însă tânăra rămâne încrezătoare și își continuă hobby-ul cu capul sus.

Paula le transmite celor care sunt pasionați de această artă să nu se dea bătuți niciodată, dacă este într-adevăr ceea ce își doresc.

KECSKES JUDIT

kecskes-judit

KECSKES JUDIT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: