ROXANA VLAD: Să-l susținem pe Emilian! Plus VIDEO

În data de 9 decembrie 2016 a avut loc prima gală live a concursului X-Factor, sezonul VI, gală în care Emilian Mihai Nechifor, în vârstă de 21 de ani, din echipa Deliei, s-a calificat mai departe spre semifinală, cu piesa lui Ioan Bocșa, „Ană, zorile se varsă” , fiind unul dintre cei salvați de voturile publicului.

emilian02

Sursă imagine: pagina FB Emilian Nechifor

Emilian a dorit să le adreseze câteva cuvinte fanilor săi : „ Mulțumesc din suflet tuturor celor care și-au răpit câteva minute din viață să mă vadă și să mă voteze! Voi deja mi-ați îndeplinit un vis. Visul de a ajunge în a doua gală live și de a-mi continua parcursul în această experiență minunată! Sunt extrem de fericit că am reușit să vă surprind cu alegerea făcuta și să vă bucur sufletele cu o piesă autentică! Vă iubesc!”

emilian03

Screenshot din partea unei fane a lui Emilian. Click pe imagine pentru a asculta podcast-ul X-Factor!

La rândul lor, și susținătorii acestuia vor ca mesajele lor să ajungă la Emilian. O fană dorește să îi transmită: „Ești pur și simplu senzațional, ești frumos, sensibil, realist și extrem de talentat! Iar în această seară ai demonstrat încă o dată că un chip frumos și sensibil poate transmite atâta emoție. E foarte greu să ajungi la sufletul oamenilor, dar tu ai reușit asta din prima clipă și ai rămas acolo!”

emilian01

Emilian (dreapta) împreună cu câţiva prieteni – Alex Mladin şi Raul Aden Eregep, colegii din echipa Deliei, iar alături de el este Olga Verbiţchi, din echipa Carla’s Dream. Alex a fost eliminat de Delia, dar a fost readus în concurs aseară de public.

Pregătirile pentru semifinală deja au început! Dacă doriți să îl sprijiniți pentru a ajunge în finală, trimiteţi mesaj la 1313 cu textul „Emilian”, când se vor deschide liniile de vot în următoarea gală, și haideți să-l vedem împreună cum câștigă!

ROXANA VLAD

roxana-vlad

ROXANA VLAD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: