LORENA ILEA & ANDREEA RAITA: Încrederea în sine i-a adus titlul de Miss Boboc

Vineri, 25 noiembrie 2016, la ora 20, a avut loc Balul Bobocilor la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu Oradea. Evenimentul s-a desfăşurat la Shadows Club. Titlul de Miss Boboc i-a fost înmânat Dariei Veber, iar cel de Mister Boboc lui David Cosma.

boboci

Mister şi Miss Boboc

Perechile participante au fost: Giulia Benetti şi Adrian Buda, Dalia Brândaş şi Paul Şoptirean, Daria Veber şi Mihai Birou, Rafaela Popa şi David Cosma, Larisa David şi Alex Trandafir, Isabelle Indig şi Iulian Deac, Monica Marincaş şi Min Lee, Teodora Bocoi şi Andrei Comaniciu.

Daria Veber, Miss Boboc, a acceptat să ne vorbească despre titlul de Miss Boboc câştigat de ea:

„Mă numesc Veber Daria, studiez la CN Emanuil Gojdu la profilul ştiinţe sociale, deoarece mă gândesc să urmez o carieră în psihologie, care poate ajuta mulţi oameni. Pasiunea mea este dansul, îl iubesc.

Îl practic de la vârsta de 6 ani, având competiţii atât în ţară, cât şi în afara ei. Îmi place adrenalina creată de fiecare concurs în parte, iar Balul Bobocilor mi s-a părut o provocare destul de grea, pe care a trebuit să o încerc neapărat.

Tema balului a fost «Contraste», iar numărul nostru a surprins povestea de dragoste dintre un băiat bogat şi o fată săracă, dusă la extrem – băiatul împarte averea lui cu ea, dar relaţia întâmpină un moment de cumpănă, în care fata apelează la o vrăjitoare, aceasta luându-i toţi banii. În final, totul se termină cu bine, băiatul reuşind să o cucerească pe tânără, continuând să se iubească necondiţionat.

Consider că atuul meu a fost faptul că, indiferent de ce s-a întâmplat, am privit totul cu zâmbetul pe buze şi contează să fii frumos atât pe exterior, cât şi în interior. În cadrul balului, s-au legat prietenii care cred vor dura mult de acum încolo, toţi ne-am susţinut şi ne-am văzut ca prieteni, nu ca rivali, iar acesta este un lucru foarte important.

Eu cu partenerul meu, Mihai Birou, am avut multe certuri, ca orice echipă, dar şi multe momente în care ne-am simţit bine şi mai ales acum, în ultima săptămână, ne-am mobilizat şi am lucrat foarte intens, reuşind să avem un moment foarte frumos, după părerea mea. Am fost foarte uniţi, mai ales pe scenă, unde ne-am susţinut unul pe celălalt cât am putut. Au fost câteva luni foarte grele, dar care au meritat din plin efortul. A fost o seară pe care sigur nu o voi uita niciodată, alături de persoanele dragi care mi-au fost alături.”

au consemnat LORENA ILEA şi ANDREEA RAITA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: