ALEXANDRA VLAS: O experienţă unică în Austria! Plus VIDEO

Karina Stance, elevă la Colegiul Naţional Iosif Vulcan, în clasa a IX–a, ne-a vorbit într-un material anterior despre pasiunea ei, hip-hop-ul. în acest articol ne povesteşte despre o exprienţă unică pe care o trăit-o, participând la un concurs de hip-hop, unde trupa din care face parte a reprezentat România.

karina02

Karina ne spune ca respectivul concurs a fost in data de 21 octombrie 2016 si ca se numeste IDO. Concursul s-a desfasurat in Graz, Austria: „Am stat trei zile – 20, 21 si 22 octombrie, la acest concurs.”

Trupa din care Karina face parte se numeste INI MINI UNIQUE si este formata din aproximativ 15-16 dansatori. Ea ne spune ca in luna aprilie a acestui an au participat la nationale la Bucuresti, tot la concursul IDO, unde au luat locul 2, si asa s-au calificat la mondiale in Austria.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhevesi.alexandra%2Fvideos%2F640018859510826%2F&show_text=0&width=560

Trupa lor s-a clasat pe locul 26. „Nu pot sa spun cu exactitate cum i s-a parut juriului coregrafia noastra, dar cu siguranta au observat efortul depus”, afirma Karina.

karina01

La intrebarea cum i s-a parut aceasta experienta, de a reprezenta Romania la un concurs de hip-hop, aceasta ne-a raspuns: „Mi s-a părut extraordinar, adică nu mă așteptam vreodată sa ajung unde am ajuns. A fost minunat sa văd diferite stiluri de dans, practicate de oameni de diferite naționalități. A fost o experiență unică.”

Fotografii: arhiva personal Karina Stance

ALEXANDRA VLAS

image001

ALEXANDRA VLAS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: