NAOMI CODOBAN & RĂZVAN GHERMAN: „Toţi suntem speciali, dar fiecare în mod diferit”

George Voit si Antonia Maior sunt elevi in clasa a IX-a la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu. Acestia au format o pereche pentru Balul Bobocilor. Cei doi au acceptat cererea de a ne raspunde la cateva intrebari.

ANTONIA MAIOR şi  GEORGE VOIT

ANTONIA MAIOR şi GEORGE VOIT

Acestia considera Balul Bobocilor una dintre cele mai frumoase experiente din liceu, din care vor ramane negresit cu amintiri de neuitat, si ca vor dobandi noi prieteni, alaturi de care vor trai experiente minunate.

Cei doi spun ca toti care participa la bal au sanse egale in castigarea balului, iar diferenta va fi facuta de munca si determinarea depus: „Toti suntem speciali, dar fiecare in mod diferit”.

George si Antonia ii vor avea ca tutori pe Adriana Cioca, Raul Chirila si Laura Fesnic, carora le multumesc anticipat pentru tot ce vor face pentru ei, le multumesc ca sunt alaturi de ei si ii indruma catre titlul de Miss & Mister asa cum stiu ei mai bine. Alaturi de tutorii lor, vor crea un moment care sa reprezinte Argentina.

La intrebarea ce parere au familiile lor despre aceasta decizie, George a raspuns: „Familia mea ma sustine in alegerea mea de a participa la Balul Bobocilor si ei cred ca voi avea doar de castigat in urma acestei experiente”, iar raspunsul Antoniei este: „Parintii mei ma sustin, sunt foarte generosi si vor tine cont de faptul ca este un eveniment unic in viata fiicei lor, asa ca vor face si ei ce este necesar pentru a ma simti bine.”

NAOMI CODOBAN, RĂZVAN GHERMAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: