GIANINA PAMFILOIU & TEODORA SĂLĂGEAN: Un make-up artist de succes

Natalia Seremi, make-up artist, s-a format sub îndrumarea Mirelei Vescan de la Intact Media Academy. Nu i-a fost chiar atât de uşor să devină ce este în prezent, dar se pare că dorinţa ei de a ajunge cineva i s-a îndeplinit.

image002

NATALIA SEREMI

Natalia nu s-a oprit doar la acel curs şi a continuat să aprofundeze cât mai mult, participând la Kruyer Brent Beauty and Make up Academy – Bucureşti, Eternal Beauty – Oradea, MKC Fashion and Beauty Academy – Roma, Apropo Make-up Academy – Oradea, Beauty for life by Iuliana Sandu – Timişoara, ,Bridal Master Class by Sorin Popa – Oradea şi a început să se specializeze în domeniul sprâncenelor, urmând un curs cu Darius Stănase în Bucureşti.

Dintotdeauna Natalia a visat să practice această meserie: ,,Practic, nu m-a determinat nimeni să machiez. A fost şi este o latură a frumosului care m-a fascinat dintotdeauna, iar atunci când am avut ocazia, am trecut de la amator, de cand cochetam cu make-up-ul, până la a fi un profesionist”.

În prezent, Natalia a reuşit să-şi deschidă şi un salon al ei ,,special amenajat după ultimele cerinţe ale meseriei”- dupa cum ne spune. Clientele ei rămân mereu impresionate de machiajul realizat de Natalia, pentru că „dragostea şi pasiunea este cheia succesului în orice domeniu”.

image001

Natalia Seremi vede în ,,make-up un domeniu în care aprofundarea nu se termină niciodată”.

Natalia nu se va opri aici, ci va continua să se specializeze, fiind mereu în pas cu moda şi cu cerinţele pieţei. Make-up artiştii ei preferaţi sunt Mirela Vescan şi Samer Khouzami.

Un machiaj al ei durează între o oră şi o oră jumătate, depinzând de dificultate, iar tariful este de 65 de lei fără gene şi 75 de lei cu gene.

GIANINA PAMFILOIU, TEODORA SĂLĂGEAN

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: