DENISA CHEBELEU: Asta înseamnă să fii un adevărat campion

Cel mai aşteptat meci din Liga a V-a, Seria a II-a, între primele două clasate, s-a disputat la Livada, în prezenţa unui public numeros dornic să trăiască pe viu această confruntare cu implicaţii majore la promovare.

image001

AS Padisul Bihorul Gurani a fost infiintata de Radu Mircea Coste, un mare pasionat de sport, dar in special de fotbal.

Astfel, satul Gurani se poate mândri că este una dintre cele mai mici localităţi ale judeţului unde sportul-rege este pus la loc de cinste, iar iubitorii de fotbal vor avea de acum încolo prilejul să disece pe viu în fiecare duminică după-amiaza meciul echipei locale.

Chiar dacă echipa a fost înregistrată la AJF Bihor pe 11 august 2015, timpul foarte scurt până la startul oficial nu a fost un impediment pentru ca în lot să fie înregimentaţi peste 30 de jucători, localnici, dar şi alţii cu vechi state de servicii în ligile superioare.

image002

Preşedintele grupării, Radu Mircea Coste, a făcut un adevărat tur de forţă pentru ca la ora startului jucătorii să fie puşi la patru ace, din punct de vedere al echipamentului sportiv. Astfel, lotul are treninguri de prezentare, genţi, tricouri  pentru încăzire, două rânduri de echipament de joc nou, iar din punct de vedere financiar, jucătorii pot rivaliza cu cei din Liga a IV-a.

Duminică a fost o adevărată sărbătoare pe uliţele satului; înarmaţi cu steaguri, tobe şi trompete, localnicii s-au întâlnit în faţa căminului, unde au format o  adevărată galerie, care a anunţat prin turul făcut pe străzile satului victoria impotriva  Livadei.

image003

Luni, 20 iunie 2016, echipa AS Padisul Bihorul Gurani a luptat impotriva echipei Unirea Livada, scorul final fiind 2-0 pentru AS Padisul Bihorul Gurani, care a castigat Locul I din liga a V-a, Seria a II-a.

DENISA CHEBELEU

image004

DENISA CHEBELEU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: