GABRIEL MIHOC & MARIAN LENCAR: Referendum anulat, unirea s-a amânat

In urma unei sesizari facute de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, Curtea Constituțională a României a decis joi că nu se poate organiza un referendum local în același timp cu alegerile locale, acesta urmand sa fie reprogramat.

1.jpg

Membrii Curții Constituţionale au decis și că orice modificare a legii se aplică la un an de la adoptare. Vestea l-a afectat pe actualul primar, Ilie Bolojan, care sustinea unirea localitatii Sanmartin, spunand ca Oradea are numai de castigat din acest lucru. Chiar daca precedentele doua referendumuri au fost nule, din cauza prezentei scazute la vot, la acest referendum se asteptau rezultate pozitive.

Un cetatean anonim ne-a oferit opinia sa despre anularea referendumului, acesta declarand urmatoarele: „Sunt dezamagit de anularea referendumului, deoarece eu, ca cetatean oradean, aveam doar de castigat din unirea Sanmartinului cu Oradea. Sunt convins ca Oradea si Sanmartin se vor uni intr-un viitor apropiat si indemn toti cetatenii oradeni sa sustina acest lucru”.

GABRIEL MIHOC, MARIAN LENCAR

lencar marian gabriel mihoc

MARIAN LENCAR, GABRIEL MIHOC

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: