ANDREEA RAITA & LORENA ILEA: O femeie cu inimă mare

Georgeta Finna, o domnişoară cu suflet bun, în vârstă de 23 de ani, este coordonatoarea voluntarilor în proiectul ,,Love Bihor”.

vol.JPG

,,Am început să fac voluntariat la 15 ani. Am adorat dintotdeauna ideea de voluntariat. Să ajut pe alţii si teatrul au fost parte din viaţa mea. Am început să fac teatru la 13 ani. Visam să fiu actriţă încă de mică, pe atunci făceam scenete de poveste împreună cu bunicul meu. După terminarea liceului, am şi jucat pentru doi ani si jumatate într-o trupă de teatru, piese pentru copii, dar până la urmă am ales sa fiu asistentă socială, ca să pot să ajut oamenii cât mai bine.”

În prezent, Georgeta este manager responsabilitate socială la Asociaţia Nansenjelpen şi face activităţi pentru copii cu ajutorul voluntarilor pe care îi coordonează: „Îmi place foarte mult să lucrez cu voluntarii pentru copii.”

vol02

Deoarece este o persoană căreia îi place să ajute pe oricine, şi nu doar copiii, şi-i place să o facă cât mai bine, în martie 2015 s-a hotarât să înceapă să colecteze alimente, îmbracaminte şi produse de igienă, pentru un adăpost în localitatea Dumbrava: „Am avut alături de mine mulţi oameni care la fel şi-au dorit să ajute, reuşind astfel să ajungem la ei lună de lună.”

,,În prezent sunt coordonatoarea voluntarilor în proiectul «Love Bihor», prin care avem doua activităţi principale: duminici recreative pentru copiii aflaţi la tratament la Spitalul de Recuperare din Băile 1 Mai şi sâmbete «Love Bihor», prin care ne-am propus sa aducem împreună copii instituţionalizaţi cu copii crescuţi acasă în familie. Rolul meu de coordonator este să propun activităţile, să identific unde este nevoie de voluntari şi să îi caut. Pregătesc activităţile pentru evenimente.”

ANDREEA RAITA, LORENA ILEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: