CARMEN ADELEAN: Mihaela Torj, mândria Liceului Onisifor Ghibu Oradea. Plus VIDEO

Colega noastră, Mihaela Torj, din IX C, practică voleiul şi, în ciuda numeroaselor accidentări, ea a reuşit să ajungă mândria liceului nostru.

image001

Ea ne povesteste ca viata ei a fost ca a oricarui alt copil pana la varsta de 9 ani, cand profesoara ei de educatie fizica i-a sugerat sa practice voleiul. Ei nu i-a displacut ideea, parintii ei au fost de acord, deci ea a inceput sa mearga la antrenamente.

Dupa ani de munca, nici rezultatele nu au intarziat sa apara; drept urmare, prima calificare a echipei ei la turneul final a venit in 2013.

Un an mai tarziu, istoria se repeta, echipa ei reusind sa obtina titlul de vicecampioana nationala; bucuria lor a fost foarte mare, deoarece ele se aflau printre cele mai tinere jucatoare.

In 2015, Mihaela si echipa ei au inceput campionatul cu dreptul, si-au fixat un obiectiv, au muncit si au luptat pana la capat pentru a-l castiga. Astfel, ele au castigat titlul de campioane nationale. Bucuria si fericirea lor nu se putea descrie in cuvinte.

Pe langa zecile de medalii acumulate, si premiile individuale au loc pe raft la Mihaela. Premiul care o face pe Mihaela sa simta ca munca ei e rasplatita este cel din 2015, obtinut la finala nationala, acesta fiind titlul de cel mai tehnic jucator.

Pe parcursul anilor, Mihaela a intampinat accidente, cum ar fi ciupitura de menisc si fisura de menisc, dar durerile, care erau la ordinea zilei, nu a impiedicat-o sa se ridice de fiecare data si sa continue pana ce obtine ce si-a propus.

Cea mai grava accidentare a fost in 24 ianuarie 2016, cand Mihaela a fost diagnosticata cu ruptura de menisc, ceea ce a necesitat interventia chirurgicala; aceasta accidentare a venit ca un soc pentru ea si echipa ei, deoarece se pregateau pentru semifinalele campionatului in care joaca si in prezent.

image002

Privind cu optimism spre viitor, Mihaela are o vorba: ,,Dumnezeu ii incearca doar pe cei mai puternici!”

Ea nu poate spune ca are un idol, ne povesteste ca mereu va incerca sa tinteasca cat mai sus si va incerca ea sa fie idolul urmatoarelor generatii. Mihaela le transmite un mesaj tuturor viitorilor voleibalisti: „Nu va opriti din drumul vostru inainte de a ajunge unde v-ati propus.”

CARMEN ARDELEAN

CARMEN ARDELEAN

CARMEN ARDELEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: