FLAVIA BOGDAN & EMANUELA BOGDAN: Începutul unui model

Astăzi ne-am hotărât să vă vorbim despre Alexandru Toader, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a B a şcolii noastre. Acesta este un elev plin de viaţă, care visează la un viitor foarte frumos, practicând modeling-ul.

alex01

Photo: City Models

Totul a început, am putea zice, dintr-o joacă, făcându-şi poze cu prietenii. Însă din vara anului 2015 a început să facă modeling la agenţia City Models din Cluj, condusă de Stefan Farrell, supranumit şi „Regele modeling-ului din Transilvania”. Alex ne-a spus că a avut câteva şedinte foto până acum, însă cel mai important moment de până acum este că a participat chiar la o prezentare de modă foarte importantă în 20-21 noiembrie la City Fashion Week.

alex03

Photo: City Models

Când l-am întrebat dacă are vreun model după care se ghidează în viaţă acesta mi-a mărturisit: „Normal că am chiar mai multe modele de viaţă, dar totodată încerc să fiu eu pentru mine însumi un model, iar mai apoi să fiu un model pentru alţii.”

Oamenii care îl susţin cel mai mult sunt chiar părinţii lui. El ne-a spus că, făcând o comparaţie între mama şi tata, tatăl îl susţine mai mult, mama nu atât de mult, însă nu îl descurajează. Poate vă întrebaţi de ce mama nu îl susţine atât de mult? Deoarece ea se teme ca fiul ei să nu ajungă cumva să neglijeze şcoala, având şi aceasta rolul ei în educaţia şi viaţa lui Alex.

alex02

Photo: City Models

Şi cum la începutul oricărui drum într-o carieră, mai sunt şi cârcotaşi, Alex ne-a spus că mai sunt şi în viaţa lui astfel de oameni care încearcă sa îl descurajeze, dar el nu se dă bătut, luând mai mult în seamă încurajările şi sfaturile care îl ajută să se ridice a celor din jur.

L-am întrebat dacă el simte cumva că s-a schimbat într-un fel şi el ne-a răspuns: „Eu cred că m-am schimbat în bine, fiind mult mai atent la felul în care arăt, la îmbrăcăminte, la infăţişare.”

La sfârşitul interviului, acesta şi-a dorit să le dea un sfat tuturor celor care vor o carieră în modeling: „Daca vrei să fii un model, trebuie să fii optimist, devotat şi să muncesti destul de mult ca mai târziu cu siguranţă să ajungi acolo unde iţi doresti. Succes!”

FLAVIA BOGDAN, EMANUELA BOGDAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: