LARISA BOSTAN: Intrarea gratuită, ieşirea plătită cu viaţa. Plus VIDEO

Auzind despre tragedie, am ramas profund socata de ceea ce s-a intamplat cu acei oameni care se aflau in clubul Colectiv din Bucuresti, in seara de vineri 30 a lunii octombrie. Am avut dorinta de a aprinde o lumanare, de a spune o rugaciune pentru sufletele acelor oameni nevinovati si de a vedea locul in care acestia au platit o lansare de album, cu viaţa!

Ajunsa la locul in care s-a declansat iadul, m-a invaluit un sentiment foarte apasator. Gandul meu era la faptul ca pe locul in care eu calcam atunci, in urma cu aproximativ doua saptamani, sute de oameni incercau sa salveze vietile celor care au vazut deja iadul, gandul meu era la durerea celor care au iesit din Colectiv cautand disperati oamenii dragi, la faptul ca acolo, fix in acel loc, unii si-au vazut prietenii sau cunostintele arse de vii, dar si la parintii care si au pierdut copiii.

Mii de candele aprinse, mormane de buchete de flori, poze, icoane, asfaltul plin de ceara lumanarilor, coroane, scrisori lasate pe asfalt cu gandul de a fi citite de cei care au plecat dintre noi, steaguri negre imense atarnate pe cladiri, un om care i-a cunoscut personal pe multi dintre cei decedati, dupa cum insa a spus multumii care se afla acolo, canta versurile „Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni”.

Toate acestea formau un tablou imens de durere. Ma gandeam si ma uitam spre covorul de candele aprinse si simteam un regret ca nu se poate da timpul inapoi! Dar e foarte greu cand realizezi ca orice vrea tu sa faci, e in zadar sa-i mai intorci din drum!

Bilantul tragediei a ajuns acum la 49 de morti. Multi au parasit aceasta lume si multi inca mai lupta sa traiasca.
Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei plecati dintre noi, iar celor care inca mai lupta sa le dea multa putere si sanatate!

LARISA BOSTAN

Larisa Bostan e absolventă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, promoţia 2015, secţia Filologie-Jurnalism, clasa prof. Alina Jurj. „M-am hotărât pentru facultatea de medicină, pentru care mă pregătesc. Mi-am luat liber un an de zile pentru a avea timp sa fac toate lucrurile care îmi plac si pentru a mă pregăti pentru admitere. Vor urma ani mulţi pe băncile unei facultăţi şi am considerat că o pauză e oricând binevenită”, ne-a scris Larisa.

LARISA BOSTAN

LARISA BOSTAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: