DIANA POP: Dorinţa schimbării

Scriu acest articol în speranţa şi dorinţa schimbării anumitor mentalităţi închise sau, mai „filosofic” spus, unor diamante neşlefuite.

În momentul în care am văzut ce lege s-ar putea aproba, fiind vorba despre interzisul înfăţisării tatuajelor, m-am simţit mai mult decât izgonită din societate.

De ce la 18 ani ne este interzis să ne facem anumite tatuaje, dar suntem obligaţi să ne alegem cariera? După părerea mea, când ai ajuns într-o ultima tinereţe din viaţă, acel tatuaj făcut la 18 ani e cea mai preţioasă amintire, de spus nepoţilor, nu ? Tatuarea în sine nu e o chestiune atât de simplă, trebuie să ai curaj să te laşi imprimat pe viaţă de către artist.

Pe lângă asta, în viitor poate cariera îţi va oferi o viaţă monotonă sau sedentară şi asta ţinând cont de faptul că la 18 ani, suflete accentuate de dulcea copilărie, ne este impusă alegerea unei facultăţi. Asta îţi dă ceva de gândit, nu?

În opinia mea, tatuajele sunt minunate. Într-un fel specific, îţi conturează personalitatea, ceea ce este mai mult decât ideal, deoarece ieşi în evidenţă cu ceva semnificativ.

DIANA POP

DIANA POP

DIANA POP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: