Tabără de tenis de masă la Şuncuiuş

La Şuncuiuş se organizează în 8-9 august 2015 o tabără de tenis de masă. Programul include pregătire fizica, drumeţii si concursuri de tenis de masă pentru copii şi adulţi.
ternisPlecarea se face sambata, din parcarea de la Profi de pe B-ul Dacia la ora 9:00. La ora 10:30 se face cazarea, la ora 11:00 se porneşte la Vadu Crisului si se viziteaza Defileul Crisul Repede – Pestera cu apa al Podireului – Pestera Casa Zmeului, Lacul fără Fund, Pestera si cascada de la Vadul Crisului. Intre orele 13:30 – 14:30 se va servi pranzul.

De la ora 15:00 se organizeaza concursul de tenis de masa pentru copii „Cupa Taberei”. La ora 19 se serveste cina, dupa care va fi program liber.

Duminica, intre orele 8:00-9:00 se serveste mic-dejun, dupa care se pleaca până la parcarea de langa Pestera Ungurul Mare, urmand o drumetie spre Cheile Vaii Misidului. Intre orele 13:30 si 14:30 se va servi pranzul.

De la ora 15 se organizeaza concursul de tenis de masa pentru adulti, „Cupa Taberei”. Dupa festivitatea de premiere se porneste spre Oradea.

Cazarea este de 82 lei. Înscrieri se fac pana la 1 august, la tel. 0747.278.743.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: