NICOLAE FRĂŢILĂ & ANDREI ONILĂ: Academie Americană în Braşov

Vinerea aceasta am avut parte in sala festiva de o prezentare a facultatii American Hotel Academy din Brasov. Aceasta facultate este specializata pe management hotelier si turism.

IMG_20150227_100519Aceasta facultate isi pregateste studentii in asa fel incat acestia sa poata sa preia un hotel dupa terminarea facultatii. Universitatea a avut pana in ziua de astazi 2 generatii de student unii reusind sa preia hoteluri chiar din Brasov , iar altii au reusit chiar sa ajunga manageri in Qatar. Practica se incepe din primul an intr-un hotel din Brasov , iar din al doilea an este obligatoriu sa mergi intr-un stagiu de 4 luni in tari cum ar fi Grecia , Franta , Germania , Austria , Belgia , fiecare avand posibilitatea sa isi aleaga tara in functie de limba pe care o cunoaste mai bine . Cursurile sunt toate in limba engelza deoarece te ajuta si in a te obisnui cu aceasta limba care iti este de ajutor in orice tara in care vei ajunge. Taxa anuala nu este una foarte ieftina aceasta fiinde de 1900 dar trebuie avut in vedere si faptul ca pe durata practici esti platit.

Prezentatorul acestei facultati a pus in special accent pe faptul ca dupa terminare esti pregatit pentru orice loc de munca din acest domeniu si iti poti gasi destul de usor un loc de munca stabil.

Pentru cei interesanti se pot gasi mai multe informatii pe pagina de internet http://www.aharomania.ro

NICOLAE FRĂŢILĂ, ANDREI ONILĂ

ANDREI ONILĂ şi NICOLAE FRĂŢILĂ

ANDREI ONILĂ şi NICOLAE FRĂŢILĂ

One comment

  1. Buna seara.Ati inteles destul de bine.Cu precizarea ca intre anii 2 si 3 se pleaca in SUA intr-un internship platit de un an (aleg sa plece in acest internship approx 98% dintre studenti) .Detalii mai multe gasiti pe site.
    Va asteptam!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: