ANDREI FULIAŞ: Alin visează să ajungă departe. Plus VIDEO

Alin Torj, elev in clasa a X-a A al liceului nostru, este un baiat foarte talentat și este mândru de sportul pe care îl practică. El este portar la LPS Oradea și totodată este și portarul titular al echipei școlii.

“Fac fotbal de la vârsta de 8 ani. Primele antrenamente le-am început la FC Bihor, am făcut 3 ani după care m-am transferat la Atletico Oradea, la început am fost fundaș dreapta sau central, după care m-am făcut portar pentru că cel care era atunci era slab, și la inițiativa antrenorilor. Primul antrenament de portat l-am făcut cu domnul Marinău Iancu, dar cine m-a învățat cu adevărat ce înseamnă să fii un portar a fost domnul Albu Mircea căruia ii mulțumesc pe această cale. După 2 ani toată echipa s-a mutat la Lps unde am continuat până în momentul de fată. Antrenorii mei sunt domnul Pavel Aurelian și domnul Vlad Ghete care mă ajută să fiu pe zi ce trece tot mai bun în ceea ce fac.

„Fotbalul pentru mine este un mod de viața prin care mă relaxez și pe care îl fac cu tot sufletul, iubesc ce fac, dacă nu aș face-o mai bine m-aș lăsa”, spune AlinTorj.

Eu personal i-aș îndruma pe toți copiii să practice acest sport și nu numai deoarece este foarte important sa faci cat mai multa mișcare, pentru a trăi într-un mod de viață cât mai sanătos.

ANDREI FULIAŞ

ANDREI FULIAŞ

ANDREI FULIAŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: